Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası Yazma Örneği Tarifi

İğne oyası modellerinden çok beğenilen bir oya tarifi. Tek renk yazmalarda desenli yazmalarda mutfak havlularında şahane duracak bir örnek. İğne oyası yazma örneği tarifi pırpırlardan oluşuyor. İğne oyalarına ilk başladığımızda en zorlandığımız tekniklerden biri. İğne oyası modellerinde yazmalar için en güzel örnekleri arıyoruz. Ağır iğne oyası modelleri, hiç görülmemiş iğne oyası modelleri gibi. Tabi diğer iğne oyaları içinde öyle. Yani namaz örtüleri, havlularda da görülmemiş modelleri seçiyoruz. İlk defa iğne oyası yapanlar daha kolay modellerle başlayabilirler. Mesela kolay iğne oyası modelleri yeni başlayanlar için hem şık hem de yapması kolay örneklerden. Çiçekli iğne oyaları çıtı pıtı duracak yazmalarınızda. İğne oyaları anlatımlı model için ilk olarak yazmamızı seçiyoruz. Sonra ipliklerimizi iğnemizi ayarlıyoruz. Sıra geliyor videoyu izlemeye. Hadi iğne oyası yazma örneği tarifi videosuna geçelim.

İğne Oyası Yazma Örneği Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda iğne oyaları daha çok sade yazmalara yapılıyor. Az sonra paylaşacağımız örnek hem sade yazmalarda hem de desenli yazmalarda çok güzel duracak. Çeyizlik oyalar arıyorsanız bu modeli düşünebilirsiniz. Siyah yazmalara, beyaz yazmalara, sarı, kırmızı yazmalara severek yapabilirsiniz.

İğne Oyası Yazma Örneği Tarifi

Modelde pırpırlar ve zürafadan yapılmış teknikler var. Çilek modelini kuruyor üzerine pırpırlardan çiçekler yapıyoruz. Sıra sıra yapılan çok hoş bir örnek. Eğer iğne oyası yazma örneği tarifinin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız tek yapmanız gereken videoyu izlemek. Bol hobili huzurlu günler dileriz.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler