Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır?

Makrome modelleriyle devam ediyoruz. Sırada evimize şıklık katacak makrome yatak şalı tarifi var. Makrome yatak şalı nasıl yapılır detaylı videolu anlatımla hazırladık. Yine farklı makrome düğüm teknikleriyle örülmüş örneklerde hazırladık. Makrome yatak örtüsü modellerini daha kısa yaparak makrome runner modelleri olarak da kullanabilirsiniz. Daha önce hazırlamış olduğumuz makrome düğüm çeşitlerini inceleyerek yeni tasarımlar oluşturabilirsiniz. Makrome duvar süsleri, makrome bileklikler, makrome saç bantları gibi birçok örgü ördük. Şimdi yatak üzerinde dekoratif amaçlı kullanmak için yatak şalı örüyoruz. Tıpkı etol şal modelleri olarak yapar gibi. Dikdörtgen olarak örüyoruz. Yatak şalında kullanacağımız birkaç desenden bahsedelim. Makrome runner nasıl yapılır paylaştığımız modeller arasında. Yine yatak şalı olarak örebiliriz. Runnerlerin boyutlarını değiştirerek daha kısa veya daha uzun örerek makrome paspas modelleri, makrome amerikan servis modelleri, yatak örtüleri gibi örgülerde kullanabilirsiniz. Tamamen hayal gücümüzü kullanarak çok güzel tasarımlar oluşturabiliriz. Şimdi makrome yatak şalı nasıl yapılır öğrenelim.

Makrome Yatak Şalı Yapımı

Penye iplerle, kordon iplerle, makrome ipleriyle öreceğimiz harika bir çalışma. Dikdörtgen olarak örtüğümüz yatak üzerinde kullandığımız bir parça. Çocuk odalarında, yatak odalarında severek kullandığımız örgülerden. Bohem dekorasyon modellerini sevenler çok kullanıyor makrome örgülerini. Duvarlarda, yatak örtülerinde, yerde paspas olarak.

Az sonra paylaşacağımız model penye iple yapılmış. Makrome ipleriyle de şahane olur. Şimdi makrome runner modelleri, makrome yatak şallarından birkaç örneği inceleyelim.

 

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 2

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 3

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 4

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 5

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 6

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 7

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 8

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 9

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 1

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır? 10

Şimdi çok beğeneceğimiz makrome yatak şalı nasıl yapılır videosuna geçelim. Baştan sona yapılışını ayrıntılı bir şekilde izleyelim.

Makrome Yatak Şalı Nasıl Yapılır?

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler