Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Süveter Örneği

Yazlık örgü modelleri olarak da kullanacağımız örgü süveter örneği yapılışı hazırladık. Yaz kış kullanabileceğimiz birçok renkle öreceğimiz bir model. Yazlık örgü modellerinden çok güzel örneklerden bahsettik. Örgü süveter örneğine geçmeden önce birkaç modelin yapılışına değinelim. Kendinize, genç kızlarınıza örgü süveter modellerini örebiliriz. Yakadan başlama yazlık süveter yapılışı çok hoş ajurlu örgü modellerinden. Yakadan başladığımız zincir sayısını azaltarak veya artırarak her yaşa her göre örebilirsiniz. Dikdörtgen parçadan düğmeli bluz yapılışı isminden de anlaşılacağı gibi yan kısımlarında düğmeler olan harika bir örnek. Örgü kare bluz yapılışı yeni modellerden. Püsküllerle üçgen dilimli çok hoş bir örnek. Yazlık iplerle, pamuklu – keten- merserize iplerle severek örebiliriz. Tabi burada bugüne kadar paylaştığımız modelleri tek tek isimlendirmek çok zor. Hepsine mimuu.com ana sayfadan 1 tıkla ulaşabilirsiniz. Örgü süveter kadın modelleri için yazlık ipler kullanarak öreceğiz.

Tığ İşi Örgü Süveter Yapılışı

Su taşı örneği ve trabzanlarla yapılmış çok zarif üstelik çok basit örgü süveter örneği tarifi hazırladık. Süveterin uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Daha uzun örerek içine astar geçirerek örgü tunik modelleri olarak kullanabiliriz. Örneği örgü etek modelleri olarak da kullanabiliriz. Belden başlayıp aşağı doğru uzanan şekilde. Kol ayrımdan sonraki kısmı şemadan takip ederek etekte kullanabiliriz.

Örgü süveter örneğinde 2,2 m tığ kullanılmış. Pamuklu beyaz iplik tercih edilmiş. Göğüs uzunluğu 40×2 cm, uzunluk 42 cm. Şimdi süveterimiz için kullanacağımız şemayı görelim.

Örgü Süveter Örneği 4

Ön ve arka 2 parça örüyoruz. Parçaları omuzlardan, yanlardan dikerek birleştiriyoruz. Etek ucuna, yakaya, kol kısımlarına kenar oyası yaparak tamamlıyoruz.

Örgü Süveter Örneği 3

Hemen örmek isteyeceğiniz çok güzel bir model.

Örgü Süveter Örneği 5

Örgü Süveter Örneği

Örgü Süveter Örneği 2

Örgü Süveter Örneği 1

Kaynak : https://k.sina.com.cn/article_2135652182_7f4b775601900oc13.html?from=fashion

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler