Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kolay Örgü Yelek Yapımı

Tığ işi örgü modelleri ile devam ediyoruz. Kolay örgü yelek yapımı hazırladık. Anne kız, iki kız kardeşler, sadece anne, sadece kız çocukları için örebilirsiniz. Örgü yelek modellerinin boyunu da istediğiniz gibi uzatabilirsiniz. Kol ekleyerek örgü hırka modellerinde de kullanabilirsiniz. Örgü bolero modellerinde de çok güzel durur. Zincir çekip üzerine ördüğümüzde etol şal modellerinde, örgü boyunluk modellerinde, örgü atkı modellerinde de kullanılabilir. Açıklamalı tığ yelek işi modelleri merserize iplerle, pamuklu iplerle, yünlü, batik, akrilik iplerle örerek keyifle kullanabilirsiniz. Yaz kış kullanabileceğiniz modellerden. Askılı yelek yapılışı çok güzel modellerden. Yine yaz kış kullanacağınız örneklerden. Kolay örgü yelek yapımı örgüye yeni başlayanlar içinde uygun bir örnek. Şemalı yapılışına geçiyoruz. Ve dilediğimiz örgülerde kullanıyoruz.

Kolay Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı

Tığ ile pamuklu iplerle örülmüş kolay bir yelek. 2 mm tığ ile örülmüş yeleği sizde şemadan takip ederek örebilirsiniz. 2 mm tığa uygun iplerle örebilirsiniz. Alize ipleri kullanabilirsiniz. Yelekte çocuk boyutlarında boy 37 göğüs 60 cm. Yetişkin için uzunluk 45 cm, göğüs 84 cm. Bu ölçüler size uygun ise şemadaki sayılarla örebilirsiniz. Değilse zincir sayılarını ayarlayarak kendi bedeninize göre örebilirsiniz.

Kolay Örgü Yelek Yapımı 5

Kolay Örgü Yelek Yapımı 4

Kolay Örgü Yelek Yapımı 10

Kolay Örgü Yelek Yapımı 3

Kolay Örgü Yelek Yapımı 7

Kolay Örgü Yelek Yapımı 8

Şemalarımızı yakından inceledik. Çok güzel oldu. Her zaman ördüğünüz kesme işlemi ile artırma işlemi ile yeleği örebilirsiniz. Kolay örgü bebek yeleği yapılışı, kolay örgü yelek modelleri büyükler için hazırlanmış modeli inceledik. Kendinize uygun zincirler ile sayılar ile keyifle ve kolaylıkla örebileceğiniz bir yelek. Şimdi kolay örgü yelek yapımı bittiğinde nasıl duruyor ona bakalım.

Kolay Örgü Yelek Yapımı 1

Kolay Örgü Yelek Yapımı 6

Kolay Örgü Yelek Yapımı

Kolay Örgü Yelek Yapımı 9

Kaynak : https://www.bianzhihui.com/t/8728

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler