Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Puf Yapımı Tığ İle

Örgü puf modellerinden birçok çeşitli puf örmüştük. Bugün geçtiğimiz günlerde kumaştan yuvarlak puf yapımı paylaşmıştık şimdi onun üzerine örgü mandala modellerinden güzel bir örgü örüyoruz. Yada elinizde olan hazır pufların üzerine örgü motiflerle kılıflar örebilirsiniz. Motifli puf yapılışı için ölçüleri tur sayılarını artırarak pufun çapına göre yapabilir ve üzerine dikebilirsiniz. Örgü mandaladan sizlere birçok motif paylaşımı yapmıştık çok güzel modeller var anlatımlı olarak. Orada bulunan modelleri elinizdeki pufun ölçülerinde örebilirsiniz. Pufun üzerine ölçerek tam ölçüyü belirleyebilirsiniz. Örgü puf olarak penye iplerle de paylaşımlarımız oldu isterseniz kumaş pufun üzerine sizde penye iplerle örtüler örebilirsiniz. Örgü puf yapımı tığ ile olan modeli elinizde olan ipleri değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Motifin yapılışını tek renk üzerinden resimlerle adım adım hazırladık. Sizler istediğiniz turda renk değişikliği yapabilirsiniz.

Örgü Puf Anlatımlı

Kumaştan puf dikip üzerine örgü ile örtü dikebilirsiniz. Taburelerin üzerine, hazır pufların üzerine örtü olarak örebilirsiniz. Elinizde olan iplerle örerek şahane bir örgü örebilirsiniz. Kalın iplerle örerek örgü paspas modellerinde de kullanabilirsiniz. Şimdi örgü paf yapımı tığ ile olan örneğimizin ilk bölümü ile yapılışına geçelim.

Sihirli halka ile başlıyoruz. 3 zincir çekip 15 trabzan yapıyoruz.

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 3

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 4

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 5

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 6

Resimdeki adımları takip ederek örmeye devam edelim. Kaynak kısmında bulunan linkten ayrıntılı yapılışına ulaşabilirsiniz.

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 19

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 16

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 17

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 18

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 14

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 7

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 8

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 9

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 10

Çok güzel oldu. Hepimize örgü modelleri ve yapılışlarında yepyeni bir fikir. Örgülerimizde ve daha birçok yerde kullanacağımız bir model.

Örgü Puf Yapımı Tığ İle

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 15

Örgü Puf Yapımı Tığ İle 1

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler