Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Paspas Modeli Örgü Modelleri

Penye ip örgü modelleri ile harika bir paspas tarifi daha. Paspas modelleri örgü modelini istediğiniz renklerle örebilirsiniz. Yıldız şeklinde çiçekli çok hoş bir model. Penye iplerle çok güzel örgüler örüyoruz. Paspas modelleri, örgü sepet modelleri, örgü puf modelleri yapılışı gibi harika projeler yapıyoruz. Tığ işi paspas modelleri yapılışı için renk olarak mavi tonları, kırmızılar, sarılar kullanılmış. Sizde sevdiğiniz renklerle evinizin istediğiniz köşesinde kullanabileceğiniz paspas modeli örgü modelleri örebilirsiniz. Daha önce ördüğünüz penye iplerinizden kalan parçalar varsa yeterli uzunlukta 1 tur için onları da kullanabilirsiniz. Yıldız şeklinde paspası banyo paspas modelleri olarak kullanabilirsiniz. Çocuk odalarında veya evinizin her köşesinde keyifle kullanabilirsiniz. Şimdi paspas modelleri örgü modellerinin detaylarını inceleme zamanı.

Örgü Paspas Modelleri ve Yapılışları

Paspas modeli örgü modelleri için renk renk penye ipler kullanıyoruz. Ve penye iplerin kalınlığına göre tığlar. Modelde 10 mm tığ kullanılmış. Zikzak köşeli, yıldız şeklinde bir paspas. Ortada kırmızı bir çiçek, kenarlarda dalga dalga büyüyen zikzaklar. Hadi şimdi önce paspasımızın şemasına göz atalım.

 Paspas Modeli Örgü Modelleri 1

Paspas Modeli Örgü Modelleri 2

Önce çiçekli şemayı örüyoruz. Daha sonra istediğimiz renkle 2. zikzaklı şemayı uyguluyoruz. Şemada uzun çizgiler trabzan, daireler zincir anlamına geliyor. x ler sık iğne anlamına geliyor. Ve şemaları takip ederek paspas modeli örgü modellerini örüyoruz. Son halini merak ediyorsunuz değil mi. Hemen altta paspasın nasıl durduğuna, ne kadar güzel olduğuna bakabilirsiniz.

Paspas Modeli Örgü Modelleri 3

Paspas Modeli Örgü Modelleri 4

Paspas Modeli Örgü Modelleri 5

Paspas Modeli Örgü Modelleri

Kaynak : http://helenacc.blogspot.com/2015/09/tapete-flor-estrelada-em-trapilho.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler