Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası İncili Fiyonk Yapılışı

İğne oyasından süper bir örnek. Muhteşem. İğne oyası yazma, iğne oyası havlu kenarları, iğne oyası pike takımları, iğne oyası fular modelleri, iğne oyası tespih modelleri gibi birçok yerde kullanabilirsiniz. İnci ile süslediğimiz herkesin çok beğeneceği iğne oyası fiyonk yapılışından bahsedeceğiz birazdan. İğne oyası incili fiyonk yapılışını çok beğenecek ve birçok yerde keyifle kullanacaksınız. İğne oyaları örneklerinde böyle çeşitli eşyalar kullanabiliyoruz. Kürdanla çeşitli oyalar yapıyoruz. Çatal iğne ile iğne oyası fiyonk yapımı yapıyoruz mesela. Pipetle limon iğne oyası modelleri yapıyoruz. Nasıl yapıldığını merak ediyorsanız tek yapmanız gereken videoları izlemek. Hemen iğne oyası incili fiyonk yapılışına geçelim.

İğne Oyası İncili Fiyonk Nasıl Yapılır?

Çok çok güzel bir model. Çok beğendim. Fiyonkla ilgili kafamda birçok model oluştu. İlk defa iğne oyası yapacaklar için biraz zor gelebilir iğne oyası incili fiyonk yapılışı oyasını yapmak. O yüzden ilk kez yapacaklar daha kolay modellerden başlayabilirler. Yapacağınız zemine, kumaşa göre renklerinizi belirleyerek iğne oyalarını yapabilirsiniz. İğne oyası zürafaları artırıyoruz, eksiltiyoruz, birleştiriyoruz ve ortaya harika bir model çıkıyor.

İğne Oyası İncili Fiyonk Yapılışı

İğne Oyası İncili Fiyonk Yapılışı 2

Model oldukça güzel. Hemen yapmak isteyecekseniz. Daha büyük fiyonklar için sayıları artırabilirsiniz. Orta kısmına inciler, taşlı boncuklar dikebilirsiniz. Süper bir model. Sözü daha fazla uzatmadan iğne oyası incili fiyonk yapılışı detaylarına geçelim. İyi seyirler.

https://youtu.be/i6QKPndcNhQ?si=Nrz6hQ1f9KnuSh39

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler