Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2017 Örgü Bayan Bere Modelleri

Kışın vazgeçemediğimiz aksesuarlar arasında şapka bere modelleri geliyor. 85 bere modeli hazırladık sizler için. Model arayan arkadaşlarımız için hazırladık. Yapılışı maalesef bu modellerin yapılışı yok. Telif hakkına tabi olduğu için yayınlayamıyoruz. Ücretli olarak satışı mevcut. Yapılışı olan birçok modeli sitemizde bulabilirsiniz. Anlatımlı bere modelleri , boyunluk modelleri, şal modelleri fazlası ile sitemizde mevcut. Paylaştığımız modeller tığ işi örgü modelleri , şiş örgü modelleri mevcut. Ağırlıklı olarak şiş örgü modelleri var.

2017 Bayan Örgü Şapka Modelleri ve Bere Örnekleri

Sizler için çok güzel örgü şapka modelleri hazırladık. Beğendiğiniz modelleri kendiniz için , sevdikleriniz için örebilirsiniz. Yapılışları olmayan modeller bunlar. Ama paylaştığımız modeller arasında sizlere daha önce yapılışını verdiğimiz birçok model var. Soğuk kış aylarının en güzel , vazgeçilmez aksesuarlarından. Renk renk çok şık bereler var galeride. Düz bir örgü örüp üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Çiçekler ekleyebilirsiniz. Boncuklar, inciler, kurdeleler ekleyebilirsiniz. En güzel örneklerini göreceksiniz. Galeride bulunan örnekler bayan şapka modelleri. İlmek sayılarını istediğiniz gibi ayarlayarak her yaşa uygun bir şekilde örebilirsiniz.

Dileyen takipçilerimiz sayfamızdan yaptıkları ürünleri satışını yapabilirler. Hiçbir komisyon ücreti ödemeden. Sadece üye olarak. Kazandığınız sadece size kalacak. Satış yapan birçok site komisyon alıyor ama biz almıyoruz. İstediğiniz sayıda ürün ekleyebilirsiniz. Sınır yok. Yaptığınız modelleri anlatımlı olarak da bizimle paylaşabilirsiniz. Bu bizi çok mutlu eder. Anlatımlı olarak örgü modellerinizi, iğne oyası modellerini ve hobilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : http://postila.ru/id2261095/vyazanyie-shapki-shlyapyi

http://www.perchica.ru/post300937603/#?upd

Benzer İçerikler
5 thoughts on “2017 Örgü Bayan Bere Modelleri”
  1. Sinan dedi ki:

    HARİKA ÖRGÜ MODELLERİ ANKARA’DA KAR YAĞIŞINDA CAMDAN BAKIP İNŞALLAH İLK FIRSATTA BAŞLAYACAĞIM.

  2. Saliha akca dedi ki:

    Şişle yapılan berenin terek nasıl yapılır anlatırsznız memnun olurum teşekkür ecerim
    Akca.saliha@hotmail.com

    1. Melek dedi ki:

      Hangi modeli soruyorsunuz Saliha Hanım.

  3. halil erol ersüs (halilerolersus@hotmail.com) dedi ki:

    26. resimin anlatımlı yapılışını gönderebilirmisiniz.

    1. Melek dedi ki:

      Merhaba Hilal Hanım. Beğendiğiniz modelin resmin altına yorum yapabilir misiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler