Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2016 Patik Modelleri ve Örnekleri

2016 patik modelleri ile karşınızdayız. Sizlere birbirinden güzel kışa hazırlık patik modelleri hazırladık. Bu modellerin yapılışı yok. Sizlere örnek olması açısından paylaşım yapıyoruz. Öreceğiniz örgü patik modellerinde fikir vermesi için. Yapılışları olan birçok model paylaşımımız da oldu. Sevdiğiniz renklerde örebilirsiniz.

Örgü patik modelleri ve yapılışları ile ilgili paylaştığımız yazılarda tunus işi patik modeli var, motifli örgü bot patik yapılışı var. Patik yapımı tığ işi olarak var ve çok güzel modeller. Çeyiz hazırlığında olanlar, satış yapanlar için çok güzel örnekler. Galeride bulunan modeller şiş ile örülen ve tığ ile örülen patik modelleri. Sizlere iki şekilde de yapılan modellerden fikir vermek istedik.

2016 En Yeni Örgü Patik Modelleri ve Örnekleri

Sizlere çok şık patik örnekleri hazırladık. Yaparken fikir verecektir. Bu modellerin ayrıntılı olarak yapılışları yok ama ayrı ayrı bazı modellerin yapılışlarını sitemizde bulabilirsiniz. Ücretli satılan tarifler veya ürünler. Telif hakkı olduğu için yayınlayamıyoruz. İçinizde modele bakarak örnek çıkartan , ören çok marifetli arkadaşlarımız var. Eminim hemen ellerine şişi alıp yapacaklardır. Sizlerde yaptığınız örgü patikleri satmak isterseniz sitemizden yayınlayabilirsiniz. Ücret ödemeksizin bu hizmeti de sunmaktayız.

Kaynak: etsy.com

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler