Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2016 Erkek Bebek Yelek Modelleri

Örgü yelek modelleri galerisine hoş geldiniz. Birbirinden güzel erkek bebek yelek modelleri ve erkek bebek süveter modelleri hazırladık. Şiş örgü modelleri, tığ örgü modelleri , ne ararsanız var bu galeride. Örgü örnekleri ile dolu tam 160 tane erkek bebek örgü modelleri. Sizler tarafında sıkça sorulan sorulardan biri örgü erkek bebek yelek modelleri var mı . Bizde sizler için çok güzel bir galeri hazırladık. Beğeneceğiniz ve çocuklarınız için yapmak isteyeceğiniz modeller. Düz bir örgü örüp üzerine arma dikebilirsiniz. Veya örgü aplike modelleri uygulayabilirsiniz. En yeni bebek örgü modellerini burada bulabilirsiniz.

2016 Erkek Bebek Yelek Modelleri 166

Galeride bulunan ürünlerin hepsi netten alıntıdır. Maalesef yapılışları yok. İçinizde marifetli arkadaşlarımız çok . Resme bakarak model çıkartan çok. Bende çoğu zaman öyle yapıyorum. Özellikle tığ örgü modellerinde. Şiş örgü modellerini o kadar iyi bilmiyorum. Çıkartamıyorum. Onun için annemden yardım alıyorum.

Erkek çocuk kazak modelleri arayanlar daha önce sizlerle paylaştığımız erkek çocuk kazak modelleri galerisini inceleyebilirler. Birbirinden güzel örgü kazak modelleri mevcut fotoğraflar arasında. Kolay ve gösterişli bir örgü hırka modeli arayanlar ise erkek çocuk örgü hırka modeli yapılışı yazımızı okuyabilirler.  Çok beğenilen bir model.

Erkek Bebek Yelek Modelleri ve Erkek Bebek Süveter Modelleri

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler