Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Penye İpten Paspas

Hanım dilendi bey beğendi motifinden harika bir paspas . Penye ipten paspas yapılışı bildiğimiz ve birçok örgüde kullandığımız motiften paspas örüyoruz. Penye ip paspas modellerinde kullanıyoruz. Çok güzel bir motif ve her örgüye yakışıyor. Evde kalan ipleri değerlendirmek için örebilirsiniz. Daha önce ördüğünüz penye ip örgü modellerinden kullandığınız ipleriniz varsa bunları kullanabilirsiniz. Yeni ipler alabilirsiniz. Ev dekorasyonunda istediğiniz yerde kullanabileceğiniz bir model. Banyoda kullanabilirsiniz. Muftakta, çocuk odalarında halı olarak kullanabilirsiniz. Motif motif örülen güzel bir örnek. Sakallı ipten paspas yapımı da altıgen motiflerle ördüğümüz bir örnek. Çizgili örgü halı yapılışı da hanım dilendi bey beğendi motifine benzer bir örnek. Onun motifsiz hali. Uzun olarak ördüğümüz bir model. Gelelim şimdi penye ipten paspas yapılışına.

Hanım Dilendi Bey Beğendi Motifinden Paspas Nasıl Örülür?

Paspas modellerinde kolay bir şekilde öreceğiniz ve çok seveceğiniz bir model. Ve herkesin rahatlıkla örebileceği bir örnek. Çok sevdiğimiz ve birçok örgümüzde kullandığımız bir model. Şallarda, battaniyelerde, hırkalarda ve daha saymadığımız birçok örgüde. Motiflerin boyutlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Tur sayısını artırarak veya azaltarak daha büyük motiflerle paspası örebilirsiniz. Penye ipler biraz kalın olduğu için modelde olduğu gibi 3 tur yeterli olacaktır.

Penye İpten Paspas 5

Motifleri birbirine dikerek birleştirebilirsiniz.

Penye İpten Paspas 1

Aynı renk iplerle, uygun ren iplerle dikebilirsiniz. Ve istediğiniz şekillerde motifleri birleştirebilirsiniz. Kare olarak, modeldeki gibi velev olarak veya beğendiğiniz farklı bir şekilde.

Penye İpten Paspas 4

Penye İpten Paspas 2

Penye İpten Paspas 3

Penye İpten Paspas

Kaynak : https://susimiu.es/alfombra-de-trapillo-granny-square-o-alfombra-de-la-abuelita/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler