Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı

Mandala örgü modellerinden duvar süsleri, bebek battaniyeleri örüyoruz. Şimdi çok şık bir paspas öreceğiz. Penye ip paspas modellerinden şahane bir örnek. Ev dekorasyonunda istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Sizde beğendiğiniz örgü mandala modellerini paspas olarak örüp kullanabilirsiniz. Penye iplerle öreceğiniz için boyutları büyük olacaktır. Koton iplerle örülen ölçülere göre. Beğendiğiniz motifli örgülerle de paspaslar örebilirsiniz. Örgü paspas örnekleri, banyo dekorasyonunda, çocuk odası dekorasyonunda, mutfak ve yatak odalarında da çok güzel duruyor. Şimdi paylaşacağımız penye ip mandala paspas yapılışıbebek battaniyesi olarak paylaşmıştık. Oradan ayrıntılı yapılışına ulaşabilirsiniz. Tarifi videolu mandala bahçe örgü modeli yapılışından ulaşabilirsiniz. Battaniye olarak da şahane bir örnek. İsterseniz battaniye olarak isterseniz de paspas olarak kullanabilirsiniz.

Penye İpten Paspas Nasıl Örülür?

Mandala örgü modellerini örerken içinizi rahatlatacak bütün stresinizden kurtulacaksınız. Renklerle oynanan bu güzel sanat örgüye de yansıdı. Kolyeler, paspaslar, battaniyeler, duvar süsleri örüyoruz. Evde kalan ipleri değerlendirmek için mandala örgüler çok güzel bir fikir. Penye ip mandala paspas yapılışı için aşağıdaki renklerde penye ipler kullanabilirsiniz.

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 6

Aynı kalınlıkta ipleri kullandığınızda ve tarifi uyguladığınızda 1.20 cm çapında bir halınız olacak. Halımıza önce çiçeği yaparak başlıyoruz.

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 7

Trabzanlara önden batarak hattımızı belirliyoruz.

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı

Ve yukarıda verdiğimiz linkte olduğu gibi örmeye devam ediyoruz. Dilerseniz tur sayasını azaltarak daha küçük paspaslar örebilirsiniz.

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 3

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 1

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 2

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 8

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 4

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 5

Paspasımızı tamamladık. Muhteşem oldu. Hemen ipleri alıp keyifle örüp kullanmak lazım.

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 9

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 11

Penye İp Mandala Paspas Yapılışı 10

Kaynak : https://susimiu.es/mandala-time-enlace-a-patron-de-manta-mandala-adaptado-a-una-alfombra-de-trapillo/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler