Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İncili Tığ Oya Örnekleri

Tığ oyası modellerinden 2 sıralı çiçekli güzel bir oya. İncili tığ oya örnekleri. Yazma kenarına, havlu kenarına, battaniye kenarına çok yakışacak bir oya. Nasıl yapıldığı ise videolu. Videoyu izleyerek incili tığ oya örnekleri yapılışına ulaşabilirsiniz. Ve sonra istediğiniz yerde kenar oyası modelleri olarak kullanabilirsiniz. İncilerimizi oyalarımızda kullanıyoruz. Boncuklu kalem oya modelleri de her kumaş kenarına uygulayabileceğimiz bir örnek. Örgü havlu kenarı olarak da yapabilirsiniz. Sıralı inci oya modelleri yazma kenarında çok kullandığımız örneklerden. Çıtı pıtı modelleri mutfak havlu kenarı olarak da yapabilirsiniz. Ve yaptığınız oyalara inciler, renkli boncuklar eklediğinizde harika duruyor. İncili tığ oya örnekleri yazma ve havlularda uygulanabileceği gibi battaniye kenarlarında da uygulanabilir. Kendinize fular yaptığınızda onun kenarına da bu güzel oyayı yapabilirsiniz.

İncili Tığ Oyası Yapılışı

İncili tığ oya örneklerinden örümcekle yaptığımız zarif bir oya. Dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Yapılışı oldukça basit. Ve duruşu harika. İncili tülbent modelleri evlenecek gençlere, sevdiklerinize hediyelik fikirler içinde güzel bir model. Sizin ellerinizden çıkan el emeği göz nuru bu hediyeye eminim çok sevineceklerdir.

İncili Tığ Oya Örnekleri

İncili Tığ Oya Örnekleri 2

Model bittiğinde yukarıdaki gibi görünecektir. Çok güzel duruyor değil mi. Çıtı pıtı ve zarif. İncili tığ oya örneklerini tek sıra, 2 sıra, 3 sıra ve daha fazla sıra sayısı olarak örüp kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin isteğinize, zevkinize bağlı. Hadi şimdi bu oyanın detaylı bir şekilde yapılışını görelim. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler