Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kuzulu Boyunluk Yapılışı

Kuzulu battaniye yapılışından sonra, kuzulu şapka yapılışından sonra sıra geldi kuzulu boyunluk yapılışına. Çok güzel bir boyunluk. Çok sevimli. Her yaştan herkesin kullanabileceği bir boyunluk modelleri. Kızlara, erkeklere, kendinize, eşinize örebilirsiniz. Şapkada, boyunlukta kullandığımız şemayı burada da vereceğiz. Dilerseniz örgü süveter modellerinde, örgü yelek modellerinde, battaniye modellerinde ve diğer şiş örgü modellerinde kullanabilirsiniz. Örgü kuzu nasıl yapılır detaylı bir şekilde şemasını vereceğiz. Bu modelin yapılışını bizlerle buluşturan Deb Jacullo ya teşekkür ederiz. Yavaş yavaş kuzu boyunluğun yapılışına geçelim.

Kuzulu Boyunluk Nasıl Örülür?

Kuzulu boyunluk için yünlü iplikler kullanabilirsiniz. İstediğiniz renkte ipler kullanabilirsiniz. Kuzular için siyah ve beyaz ipe ihtiyacımız olacak. Diğer kısımlar için sarılar, yeşiller, maviler kullanabilirsiniz. Kuzulu şapka ile takım boyunluklar örebilirsiniz.

Kuzulu şapa için ilmek sayısını istediğiniz yaşa göre ayarlayabilirsiniz. Modelde 128 ilmek atarak başlanmış ve dairesel şekilde örülmüş. Düz olarak öpüp daha sonra dikerek birleştirebilirsiniz. 10 sıra 2 düz 2 ters lastik örülmüş. Daha sonra aşağıda gördüğünüz şema uygulanmış. Her bir kutucuk 1 ilmek anlamına geliyor. Boyunluğu bitirirken yine 10 sıra lastik örüp bitiriyoruz.

Kuzulu Boyunluk Yapılışı 4

kuzulu boyunluk yapılışı pdf

Süveter ve yelek modellerinde de kullanabilirsiniz. Bebek battaniyelerinde de. Aynı şablonu tekrar ederek kullanabilirsiniz. Yeleklerin yine lastikten sonraki kısımlarına şablonu uygulayabilirsiniz. Şablonu uygulanıp boyunluk bittiği zaman nasıl göründüğüne bakalım.

Kuzulu Boyunluk Yapılışı 1

Kuzulu Boyunluk Yapılışı 3

Kuzulu Boyunluk Yapılışı 2

Kuzulu Boyunluk Yapılışı

Kaynak : https://www.ravelry.com/patterns/library/ill-pack-a-cowl-for-rhinebeck

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler