Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Mini Gala Çiçeği Yapımı İğne Oyası

İğne oyası modellerinden harika bir örnek. İğne oyası havlu kenarı modellerinde, iğne oyası yazma modellerinde kullanabilirsiniz. Tarifi videolu. Videoyu takip ederek mini gala çiçeği yapımı iğne oyası örneğini çıkartıp istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Büyük havlu kenarlarında, namaz örtülerinde iğne oyası dağ yapımı yapıp üzerine gala çiçeğini motif olarak koyabilirsiniz. İğne oyası takı modellerinde ve iğne oyası tespih modellerinde de kullanabilirsiniz. Eminim çok güzel olacaktır. Motifli iğne oyaları biraz ağır oluyor. Ağır örnekler daha çok çeyizler için kullanılıyor. İğne oyası örnekleri yapmayı seviyorsanız günlük kullanım içinde yapabileceğiniz bir model. Havlu kenarı iğne oyaları, yazma iğne oyası örnekleri olarak yapabilir, kullanabilir veya satabilirsiniz. İğne oyası yaparak satış yapan ve el emeğini kazanca döndüren birçok takipçimiz var. Bugünde herkes için yeni bir örnek var. Hazırsanız yapılışına geçelim hemen.

Kolay Gala Çiçeği Yapımı

İğne oyası modellerinden birçok yerde kullanacağınız bir örnek. Ve birçok çeşitle. Uç motifi olarak ekleyebilirsiniz. Veya yaptığınız bir iğne oyası dağ üzerine ekleyebilirsiniz. Havlunun düz kısmına dikerek yepyeni bir model oluşturabilirsiniz. Mini gala çiçeği yapımı iğne oyası tüm detayları ile videoda anlatılıyor. Takıldığınız herhangi bir konu olursa sorabilirsiniz. Güzel bir oya. Önce gala çiçeğini yapıyoruz daha sonra yazma veya havlu üzerine ekliyoruz.

Mini Gala Çiçeği Yapımı İğne Oyası

Motifimiz çok güzel görünüyor. Orjinal rengi ile de yapabilirsiniz, her renkte yapabilirsiniz. Canlı renklerle de çok güzel duracaktır. Şimdi yapılışını videolu olarak görelim. İyi seyirler.

Mini Gala Çiçeği Yapımı İğne Oyası 2

https://youtu.be/tYApewm6d7E?si=SZbQvjkAqZexwnYO

Benzer İçerikler
1 thoughts on “Mini Gala Çiçeği Yapımı İğne Oyası”
  1. Yolande Emond dedi ki:

    Astucieux et très jolie,j’aime beaucoup!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler