Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Motifli Battaniye Modelleri

Afrika menekşesi örgü modeli olarak da bildiğimiz motifin baştan sona yapılışını fotoğraflarla hazırladık. Bu güzel örnekler çok güzel bebek battaniyeleri örebilirsiniz. Mor, sarı,beyaz renkleri ile çok güzel oluyor. Bende aynı modelden pembe, sarı ve yeşil renkleri kullanarak örmüştüm. Altıgen bebek battaniyesi modelinden ayrıntılı anlatımına ulaşabilirsiniz. Kaplumbağa örgü modeli yapılışı yapabilirsiniz. Örgü iğnelik modelleri yapabilirsiniz. Hırkalar, yelekler örebilirsiniz. Amigurumi modellerinde kullanabilirsiniz. Kırlent modellerinde kullanabilirsiniz. Örgü bel çantası nasıl yapılır sizlere anlatmıştık. Yine bu güzel motifli battaniye modelleri örneğini kullanmıştık. Bu motifle daha birçok örgüyü örebilirsiniz. Tarifini birazdan detaylı bir şekilde paylaşacağız. Sizde bu güzel örnekle ördüğünüz modelleri bizlerle paylaşabilirsiniz.

Tığ İşi Motifler Anlatımlı

Motifli battaniye modellerinde çok sık kullanılan bir örnek. Her renk uygulamasında çok güzel duruyor. Evde kalan ipleri değerlendirmek içinde kullanabilirsiniz. Motif modeller örgü örneği için pamuklu ipler, akrilik ipler, yünlü ipler kullanabilirsiniz. Ben bebe yünü ve 2.5 mm tığ ile örmüştüm. Şimdi fotoğraflarla adım adım yapılışını paylaşacağız. Örgüye yeni başlayanlar da bu resimler sayesinde kolaylıkla örebilecekler.

Adım adım nasıl yapıldığını gördük. Takıldığınız herhangi bir konu olursa sorabilirsiniz. Sık iğne, zincir ve trabzandan oluşan çok güzel bir motif. Ve birçok farklı renk uygulaması mevcut. Sizde istediğiniz örgülerinizde kullanabilirsiniz.

Motifli Battaniye Modelleri 5

Kaynak : https://verena.ru/vyazanie-kruchkom/kak-vyazat-motiv-afrikanskiy-tsvetok-14802/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler