Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Havlu Kenarı İğne Oyası

İğne oyası modellerinden zarif bir örnek daha. Havlu kenarı iğne oyası olarak yapabilirsiniz. Kare dağlardan oluşan bir örnek. Aralarında çiçekler olan çok zarif bir model. Çeyizlik iğne oyaları, ağır iğne oyaları soran takipçilerimiz için yepyeni bir model. İğne oyası havlu kenarı modelleri çeyiz hazırlığında olanlar için çok tercih ediliyor. Bizde model arayanların işini kolaylaştırmak için en güzel örnekleri yapılışları ile birlikte yayınlamaya dikkat ediyoruz. İğne oyası havlu kenarı modelleri anlatımlı birçok örneği mimuu.comda bulabilirsiniz. İğne oyası yazma modelleri,tespihler, fularlar da mevcut. Çeyizleriniz için, kullanmak için beğendiğiniz modelleri yapabilirsiniz. İğne oyası havlu kenarı modellerinden daha çok anlatımlar için iğne oyası modelleri ana sayfamıza bekleriz. Şimdi yeni bir model olana havlu kenarı iğne oyasının tarifine geçelim.

İğne Oyası Havlu Kenarı Nasıl Yapılır Video

İğne oyası örneklerinin yapılışını videolu olarak yayınlamaya dikkat ediyoruz. Yapılışı daha kolay olması için. Daha anlaşılır olması için. Bazen bazı modelleri resimden anlamak zor olabiliyor. Birazdan paylaşacağımız havlu kenarı iğne oyası modelini resimden anlayabilirsiniz. Zürafalarla yapılmış bir model olduğu için fıstıklar kullanıldığı için rahat yapılabilir diye düşünüyorum. Zürafa düğümleri atarken ben iğneye 2 kez ip doluyorum. Sizler kaç kez ip dolayarak yapıyorsunuz. Bildiğiniz püf noktaları varsa bizimle paylaşabilirsiniz.

Havlu Kenarı İğne Oyası

Yukarıda gördüğümüz dağ, fıstık ve çiçekten oluşan modelin şimdi yapılışını videolu olarak görelim. Takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Havlu Kenarı İğne Oyası”
  1. Elsa Lagos dedi ki:

    Está página me encanta, es preciosa, soy una fiel admiradora desde esta otra parte del mundo, también conozco su hermosa tierra, Felicitaciones !!!
    Y gracias…..

    1. Melek dedi ki:

      Muchas Gracias

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler