Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Fan Modeli Paspas Yapılışı

Penye ip örgü modelleri ile şık , değişik ve güzel bir örgü paspas modeli ile devam ediyoruz. Yapılışı şemalı güzel bir örnek. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa sorabilirsiniz. Modelin yapılışını şemalı olarak veriyoruz. Ve şamada kullanılan tüm sembollerin anlamlarını veriyoruz. Bazen bazı takipçilerimiz şemadan takip ederken zorlanabiliyor. Zorlandığınız kısımlarda örmek istediğiniz modelin altına yorum olarak atarsanız yardımcı olmaya çalışırız. Şuana kadar herkese yardımcı olmaya çalıştık. Penye ipten birçok örgü modeli paylaştık. Sepetler, çantalar, değişik tarzda paspaslar… Hepsini anlatımlı olarak verdik. Yine güzel ve değişik bir örnek bulunca hemen sizlerle , hep aynı modellerden sıkılan, yeni modeller arayanlar için anlatımlı olarak hazırladık. Birçok modelde penye ipten paspas yapılışı bulabilirsiniz. Sepet örmek isteyenler sepet modelleri, kalp örgü paspas yapılışı ve daha birçok model. Penye ipten sepet modelleri ile paspasları takım olarak yapıp banyo dekorasyonunda kullanabilirsiniz. Ve yine anlatımlı daha fazla model için mimuu.com ziyaret edebilirsiniz.

Fan Modeli Paspas Nasıl Yapılır?

Penye ipten paspas modellerini genelde 10 – 12 mm tığ ile örüyoruz. Sizde elinizin sıkılığına ipinizin kalınlığına göre tığ ölçülerini belirleyebilirsiniz. Modelin önce şemasını vererek başlıyorum.

Fan Modeli Paspas Yapılışı

Şemada kullanılan semboller genelde hep aynı. Daireler zinciri, uzun çizgiler trabzanı, artılar sık iğneyi temsil ediyor. Modeli önce ortadan başlıyorsunuz. Orta kısmı bitirdikten sonra kenar kısımda bulunan yaprakları dilim dilim yaparak örüyorsunuz. İşte fan modeli paspas bittiğinde aşağıdaki gibi görünecek.

Fan Modeli Paspas Yapılışı 3

Fan Modeli Paspas Yapılışı 1

Fan Modeli Paspas Yapılışı 2

Kaynak : http://helenacc.blogspot.com.tr/2014/06/tapete-verde-alface-em-trapilho.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler