Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Videolu, Dantel Spiral Havlu Kenarı Yapılışı

Havlu kenarı örnekleri ve yapılışı videosu hazırladık sizler için. Direk olarak havlunun üzerine yapıyorsunuz. Çok değişik ve güzel bir model. Farklı yeni modeller arayanlar için yayında. Sizlere elimizden geldiğince en yeni dantel modellerini yayınlamaya çalışıyoruz. Videoda ayrıntılı bir şekilde bahsediliyor. Takıldığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığında olanlar için satış yapanlar için değişik bir model. Havlularınız için iğne oyası havlu kenarı modelleri de tercih edebilirsiniz. Çok zarif ve çok güzel modeller var. Sizlere iğne oyası modelleri videolu olarak veriyoruz. Öğrenmek isteyenler için. Yine havlularınız için en güzel dantel havlu kenarı modellerinden güllü havlu kenarı yapımı yapabilirsiniz. Veya lily çiçeği havlu kenarı modeli yapabilirsiniz. Dantel havlu kenarı örnekleri çeyizlerin , evlerimizin vazgeçilmez baş tacı. Komşularımızdan beğendiğimiz örnekleri alır kendimiz için, kızlarımızın çeyizleri için yaparız. Yada akrabalardan beğendiğimiz örnekleri alırız. Zamanında öyleydi. Ama şimdi internet sayesinde en güzel örnekleri buluyoruz. Kimsede olmayan örnekleri :) Kızlarımız için , kendimiz için yapıyoruz. Yine kimsede olmayan güzel bir örnek daha yayınlıyoruz sizler için. Türkiyede ilk yapan belki siz olacaksınız.

Spiral Dantel Havlu Kenarı Nasıl Yapılır?

Videolu anlatımla sizlere çok güzel bir model hazırladık. Direk olarak havlunun üzerine uygulanarak yapılan güzel bir model. Takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz. İstediğiniz renklerde zevkle öreceğiniz güzel bir model. Yaptığımız modelleri bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Videolu, Dantel Spiral Havlu Kenarı Yapılışı”
  1. Ela dedi ki:

    Buradaki kullandigi ip hangisi

    1. Melek dedi ki:

      Merhaba Ela Hanım. Markasını bilmiyorum. Yabancı marka bir iplik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler