Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı

2 parçadan oluşan renk renk çiçek motifleriyle örülmüş çok güzel yepyeni bir modelin yapılışını hazırladık. Çiçek motifli örgü yelek yapılışı. Çeşitli örgü çiçek modelleriyle ve üst kısmını tığ işi örneklerle ördüğümüz yeleklerden. Bu güzel modeli örgü şal modelleri olarak da örebiliriz. Dikdörtgen parça örüp birleştirme yaparak yeleğe çeviriyoruz. Ayrıca yeleği 2 farklı şekilde kullanabiliriz. Çiçekli kısımları omuz kısmında veya etek kısmında olacak şekilde kullanabiliriz. Mimuu.com olarak daha önce de farklı modeller de örmüştük. Benzer şeklide farklı motiflerle örülmüş şal hırka, şal panço modellerinden diyebiliriz. İlk bahsedeceğimiz model benimde çok beğendiğim şal hırka yapılışı. Keten iplerle, pamuklu merserize iplerle örülmüş örneklerden. Şal yelek yapılışı yine çok beğeneceğimiz modern örgü modellerinden. Genç kızlar çok sevecek. Salaş örgü modellerini genç kızlar çok seviyor. Çiçek motifli örgü yelek yapılışı için hemen anlatıma geçiyoruz. Adım adım nasıl örüldüğünü öğrenelim.

Çiçek Motifli Yelek Nasıl Örülür?

Kalan parça ipleri de değerlendirebileceğimiz güzel bir model. Hatta bu güzel modelden 2 farklı örnek de çıkartabiliriz. Çiçekli kısımdan bir şal yine üstte kullandığımız modeli farklı bir şal olarak kullanabiliriz. Modelde olduğu gibi ikisini birleştirerek çiçek motifli örgü yelek yapılışına çevirebiliriz.

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı 6

Videodaki şalın ölçüleri yukarıdaki gibi. Boyutları ayarlayarak her beden için her yaş için örebiliriz. Örgü çiçekleri farklı yerlerde de kullanabiliriz.

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı 5

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı 4

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı 3

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı 2

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı 1

Çiçek Motifli Örgü Yelek Yapılışı 7

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen anlatıma geçelim. Baştan sona detaylarıyla çiçek motifli örgü yelek yapılışını öğrenelim.

Kaynak: https://en.susudiy.com/detail?id=1844554808107732993

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler