Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Namaz Yazma İğne Oyası Modeli

İğne oyası modellerinden çok güzel namaz örtüsü modeli anlatımı hazırladık. Namaz yazma iğne oyası modeli videolu anlatımlı örneklerden. Her renk namaz örtüsüne yakışacak. Krep kumaşlar, şifon kumaşlar etrafına yapabiliriz. Genelde bu kumaşlar kullanılıyor. Namaz yazma iğne oyası modeli için birkaç modelden bahsedelim. Daha sonra yeni modelimizin yapılışına geçeriz. Şifon namaz örtüsü iğne oyası mor renkli kumaş kenarına yapılmış zarif iğne oyalarından. Kum boncuklu iğne oyalarından. Namaz örtülerine de fazla abartmadan boncuklar kullanabiliriz. Çok fazla boncuk eklediğimizde oya ağırlaşıyor ve kullanışlı olmuyor. Tabi bu benim fikrim. Siz ekleyebilirsiniz. Namaz örtüsü iğne oyası siyah kumaşlara, beyaz kumaşlara da çok yakışacak. Genelde namaz örtüsü yaparken siyah ve beyaz renkler daha çok kullanılıyor. Namaz başörtüsü iğne oyası bademli çok şık bir model. Ağır iğne oyalarını namaz örtülerinde çok kullanıyoruz. Zaten 1 -2 dane en fazla 3 -4 tane yapıldığı için ağır oyalar ilk tercihlerden oluyor. Namaz örtüsü iğne oyası modelleri için anlatıma geçelim.

Namaz Örtüsü İğne Oyası Yapılışı

Çeyizler için yapılacak en güzel oyalardan birini daha hazırladık. Bu güzel oyayı namaz örtüsü modelleri olarak yapabiliriz. İğne oyası namaz örtüsü yapılışı videolu olarak detaylarıyla anlatılıyor. Adımları takip ederek bu güzel oyayı kolayca yapabiliriz.

Namaz Yazma İğne Oyası Modeli

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Namaz yazma iğne oyası modeli videolu yapılışına geçiyoruz. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler