Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Meyve Kasasından Çekmeceli Dolap Yapımı

Ev dekorasyonumuzda evimizin istediğimiz bölümünde kullanacağımız güzel bir dolap yapılışı hazırladık. Kimse plastik meyve kasasından yaptığımıza inanamayacak. Meyve kasasını değerlendirerek çocuk odalarına, hobi odalarına, yatak odalarına komidin yapıyoruz. Sevdiğimiz renklerde boyayarak dekorasyonumuzu renklendiriyoruz. Plastik kasaları, ahşap kasaları kullanarak çok güzel kendin yap projelerinden bahsettik. Mesela onlardan biri meyve kasasından sandık nasıl yapılır projesi. Organizer, saklama kutusu olarak kullanabiliriz. Plastik kasadan neler yapılır güzel bir galeri hazırlamıştık. Galeriyi inceleyerek fikir edinebilir beğendiğimiz modelleri yapabiliriz. Meyve kasasından raf yapımı hazırlayıp kitaplık, oyuncak rafı, hobi malzemelerimizi koyacağımız güzel bir raf olarak kullanabiliriz. Daha fazla DIY projelerinin yapılışına önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. Şimdi meyve kasasından çekmeceli dolap yapımını öğrenelim.

Plastik Kasadan Dolap Nasıl Yapılır?

Plastik kasalar, karton koliler, plastik kelepçe, yapışkan folyolarla çok tarz bir dolap yapıyoruz. Dolabımız oldukça kullanışlı. Aradığımız malzemeler hemen elimizin altında olacak ve kolayca ulaşacağız. Plastik kasalardan dolapta folyo bulamazsanız akrilik boyaları da kullanabilirsiniz.

Meyve Kasasından Çekmeceli Dolap Yapımı

Çok güzel görünüyor değil mi. Evimizde kendi yaptığımız dolabı kullanacağız. Son olarak videoya geçelim meyve kasasından çekmeceli dolap yapımını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler