Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Japon Gülü İğne Oyası Tespih Ucu Yapımı

3 boyutlu iğne oyası modellerinden muhteşem bir örnek daha. İğne oyası japon gülü yapılışı. Bu örneği iğne oyası namaz örtüsü modellerinde çok kullanıyoruz. Bugün ise tespih ucu modelleri yapılışı olarak kullanacağız. İstersek namaz örtüsü ile tespihi takım olarak yapabiliriz. Çeyizlerde takım çalışmaları çok güzel duruyor. Aynı renklerde iğne oyası yazma modelleri ve aynı renklerde lif modelleri, patik modelleri ile muhteşem bir takım oluşturabiliriz. Japon gülü iğne oyası tespih ucu yapımına geçmeden önce daha önce yaptığımız tespih oyalarından bahsedelim.

Bu paragrafta daha önce yaptığımız tespih ucu modellerinden bahsedeceğiz. İğne oyası gül modellerini çok kullanıyoruz. Tespihleri de güllerle süsleyebiliriz. Eğer güzel bir modelin yapılışını merak ediyorsanız tespih ucu gül yapımına göz atabilirsiniz. İğne oyası tespih yapımı kasımpatı çiçeği videolu olarak hazırlamıştık. Tespihleri süslemede kullanabiliriz. İğne oyası tespih ucu modelleri yapımı anlatımlı videoya geçiyoruz.

Japon Gülü Tespih Ucu Nasıl Yapılır?

Mor renkleriyle menekşeyi andıran güzel bir oya. 3d iğne oyasını tespih süslemede kullanacağız. Yanına iğne oyası yaprak modelleri, boncuklar, püsküller de ekleyerek iğne oyası modellerini daha gösterişli hale getirebiliriz.

Japon Gülü İğne Oyası Tespih Ucu Yapımı

Japon Gülü İğne Oyası Tespih Ucu Yapımı 1

Japon Gülü İğne Oyası Tespih Ucu Yapımı 2

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Bakalım japon gülü iğne oyası tespih ucu yapımı nasılmış.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler