Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası Sonsuzluk Motifi Yapılışı

İğne oyası modellerinden çok güzel, yazmalara çok yakışacak bir model daha. İğne oyası sonsuzluk motifi yapılışı. Çeşit çeşit iğne oyası yaprak modelleriyle, iğne oyası dağ çeşitleriyle birlikte kullanabiliriz. Gerçi sonsuzluk motifinde yapraklar da mevcut. Onları da kullanabilir farklı yapraklar da yapabilirsiniz. İğne oyası çeşitlerinde sonsuzluk tekniği de kullanılan motifler arasında. İğne oyası yazma kenarlarında çeşitlendirilerek yapılıyor. Mesela sonsuzluk iğne oyası modeli yapılışı çok seveceğimiz keyifli modellerden. İstediğiniz renklerde siyah yazmaya iğne oyası olarak yapabilirsiniz. Sonsuzluk iğne oyası ise biraz daha ağır iğne oyalarından. Bozuk para etrafına, parmakta sararak sonsuzlukları yapabilirsiniz. İğne oyası çiçekli sonsuzluk örneği ise yine yazmalarınıza çok yakışacak. Daha fazla iğne oyası örnekleri için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. 8 binden fazla anlatım mevcut. Şimdi iğne oyası sonsuzluk motifi yapılışını öğrenmeye geçelim.

İğne Oyası Sonsuzluk Nasıl Yapılır?

İğne oyası havlu kenarı modellerinde, iğne oyası namaz örtüsü modellerinde kullanacağımız güzel bir motif. Dağlarla birlikte yazmalarda, havlularda kullanabiliriz. Ağır gösterişli iğne oyalarından harika bir örnek. Modelde görünen yaprakların yerine de sonsuzluk yaparak yuvarlak tam motif yapabilirsiniz. O şeklide de çok güzel duracaktır. Karahindibanın açılmış hali gibi.

İğne Oyası Sonsuzluk Motifi Yapılışı 1

İğne Oyası Sonsuzluk Motifi Yapılışı 2

Çok güzel görünüyor değil mi. Yazmalara da çok yakışacak. Son olarak anlatıma geçelim. İğne oyası sonsuzluk motifi yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler