Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kalan İplerden Yıldız Lif Yapılışı

Lif modelleriyle devam ediyoruz. Sırada parça lif iplerini değerlendireceğimiz güzel bir lif yapımı var. Renkli lif modellerini şekil şekil örüp kullanabiliriz. Renkli liflerde parça ipleri rahatça kullanabiliriz. Yıldız lif modelleri de parça iplerin değerlendirilebileceği bir örnek. Kolay lif modelleri örmek istiyorsanız az sonra öreceğimiz lifi hemen örmeye başlayabilirsiniz. Öncesinde birkaç model yapılışından bahsedelim. İki renkli lif modelleri yapılışı hazırlamıştık. Yine bir yıldız lif örneği. Aynı zamanda örümcekli lif modellerinden. Renkli yuvarlak lif modeli yapılışı kenarı dilimli fıstıklı lif modellerinden. Renkli kolay kese lif yapılışı da parça ipleri kullanabileceğiniz örneklerden. Burada tüm lif modellerinden bahsetmek çok zor. Birkaç tanesinden bahsedebiliyoruz. Hepsine önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Whatsapp kanallarda bizi takip edebilirsiniz. İçeriklerden anında haberdar olup kolayca ulaşabilirsiniz.  Gelelim şimdi yeni modele. Kalan iplerden yıldız lif yapılışını öğrenelim.

Renkli Yıldız Lif Nasıl Örülür?

Sevdiğimiz renkleri bir arada kullandığımız çok güzel bir model. Kırmızılar, yeşiller, sarılar, pembeler, beyazlar, morlar… Hepsi bir arada. İster uyumlu ister zıt renkleri kullanabiliriz. Her haliyle çok güzel ve çok kullanışlı liflerden.

Kalan İplerden Yıldız Lif Yapılışı

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Baştan sona yapılışıyla kalan iplerden yıldız lif yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler