Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Batik İple Motifli Yelek Yapılışı

Örgü modelleri ve yapılışlarında çok şık bir yeleğin yapılışını hazırladık. Batik iple motifli yelek yapılışı. Türkçe anlatımıyla adım adım motifin yapılışını öğrenecek çok şık tığ işi yelek modelleri öreceğiz. Spiral motifler örmüştük daha önce. Bebek battaniyesi olarak örmüştük. Daha önce paylaştığımız modelleri de yelek yapımında kullanabilirsiniz. Mesela ilk paylaştığımız spiral motifler arasında videolu spiral örgü motif yapılışı yer alıyor. Yelek, battaniye, bebek örgüleri gibi çeşit çeşit modellerin yapılışında kullanabilirsiniz. Bir diğer motif ise fıstıklarla yapılmış spiral şekil verilmiş motif ise spiral motif yapılışı. Lolipop örgü battaniye yapılışında da spiral motif kullanmıştık. Lif modellerinde de kullanılan bir teknikle örülüyordu. Aynı zamanda gül şekli veriyorduk. Daha fazla örgü modelleri anlatımına önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. Şimdi batik iple motifli yelek yapılışını öğrenmeye geçelim.

Batik İple Tığ İşi Yelek Nasıl Örülür?

Ana renk ve batik renk kullanarak çok güzel bir yelek öreceğiz. Yelekte spiral motif kullanacağız. Hem alize angora hem de alize diva ile örülmüş hallerini göreceğiz. İlk olarak yeleklerin motif ekleme şemasına göz atalım.

Batik İple Motifli Yelek Yapılışı 1

Sırada yeleğin nasıl durduğunu görmeye geldi.

Batik İple Motifli Yelek Yapılışı

Yünlü iplerle, merserize iplerle, koton iplerle yeleği örüp yaz kış kullanabiliriz. Spor örgü yelek modelleri, farklı örgü yelek modelleri arıyorsanız buraya. Batik iple motifli yelek yapılışını öğrenmeye geçiyoruz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler