Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı

Rengiyle modeliyle çok güzel bir model anlatımı daha hazırladık. Örgüye ara vermiyoruz. En sevdiğimiz hobilerle devam edip yazlık örgü modellerini örüyoruz. Örgü yelek modelleri, örgü hırka modelleri olarak kullanacağımız çok güzel bir model. Yabancı örgü modellerinden olan bu örneği yakadan başlama örgü modelleri olarak örüyoruz. Tığ işi örgülerle ördüğümüz farklı yazlık modellerden bahsedelim. Yine kışlık örgüler olarak da kullanabiliriz. Süveter gibi. Hırka gibi. Merserize örgü yelek modelleri anlatımlı modelleri de kışın kullanabiliriz. Gömlek üzerinde kullanılabilir.

Bu paragrafta daha önce ördüğümüz şık modellerin yapılışından bahsedeceğiz. Burada tüm modellerden bahsetmek çok zor. Bugüne kadar 10.000den fazla içerikten bahsettik. Örgüler, iğne oyaları, mekik oyaları, makromeler, kendin yap projeleri, bebek örgüleri gibi. Bugün de bluz yapılışını öğreneceğiz. İçeriklerimize ekleyeceğiz. Hoşunuza gidecek modeller arasında merserize yazlık örgü bluz yapımı var. Renklerin birbirine uyumu çok güzel. Ayrıcı kullanılan örnek te muhteşem. Tığ işi yazlık örgü hırka modelleri anlatımlı modelde kolayca öreceğimiz örnekten oluşuyor. Daha fazla merserize yazlık örgü bluz yapılışı için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz.

Merserize Yazlık Bluz Nasıl Örülür?

Pamuklu iplerle, merserize iplerle, keten iplerle yazlık örgülerimizi örüyoruz. Merserize örgü yelek modelleri anlatımlı videoda yer alıyor. Yine görsellerde farklı renklerle örülmüş hallerini de göreceği. Bu senenin renklerinden turuncu ile yeleği örüyoruz. Yine yeleğin boyunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 3 mm tığla örülmüş. 400 gram iplik kullanılmış. Fakat ip ölçüsü kullanacağımız hırkanın beden ölçüsüne göre, uzunluğuna göre değişecektir. Kolları uzattığımızda yine ip miktarı artacaktır.

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 3

Videodaki ölçüler yukarıdaki gibi. Şimdi yeleğin duruşuna bakalım.

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 2

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 1

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 4

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 6

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 7

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 8

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 5

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 9

Merserize Örgü Yelek Modelleri Anlatımlı 10

Çok güzel değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Merserize örgü yelek modelleri anlatımlı videoyu izleyelim.

Kaynak : https://sevy.co.kr/product/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler