Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Sırt Detaylı Örgü Hırka Yapılışı

Yeni bir fikirle geldik. Bundan sonra örgülerimizi dümdüz değil küçük detaylar ekleyerek örmeye devam edebiliriz. Sırt detaylı örgü hırka yapılışı bizlere bundan sonraki örgülerimizde fikir verecek. Dantel modellerinden, tığ işi motifli modellerden eklemelerle yepyeni örgü modellerini tasarlayabiliriz. Bebek örgüleri, örgü hırkalar, örgü yelekler örebiliriz. Örgü hırka modelleri olarak hazırladık anlatımı ve bizlere fikir verecek çok güzel bebek örgüleri, hırkalar, yelekler tasarlayacağız. Geçtiğimiz günlerde şişle hırka yapılışı hazırlamıştık. Yine sırtında şiş örgü örneklerinden çok sevilen bir modelin yapılışı vardı. Y burgu. 3lü saç örgüler veya farklı modelleri de kullanabilirsiniz. Dikdörtgen örgü hırka yapılışı hazırlamıştık. Yine ortasında motif kullanıp kenarlarında düz örgülerle tamamladığımız el örgü hırka modellerinden. Sırt detaylı örgü hırka yapılışı favori modellerinizden olacak. Şimdi nasıl örüldüğüne geçelim.

Sırt Detaylı Örgü Hırka Yapılışı

Sırt Detaylı Hırka Nasıl Örülür?

Tığ işi trabzanlar ve dantel detayıyla yeni hırka modeli örüyoruz. Kolay modellerden olduğu için hepimiz rahatlıkla örebiliriz. Takılacağımız tek konu ise yabancı örgü modelleri videolarından olması. Örgünün dili hep aynı olduğu için ellerini takip ederek örebiliriz.

Sırt Detaylı Örgü Hırka Yapılışı 1

Sırt Detaylı Örgü Hırka Yapılışı 2

Çok güzel görünüyor değil mi. Genç kızlara, küçük kızlara, kendimize, en güzel hırkaları örebiliriz. Son olarak videoya geçelim. Sırt detaylı örgü hırka yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler