Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Amigurumi Karpuz Tarifi

Amigurumi modellerinden yeni bir tarifle devam ediyoruz. Sırada amigurumi karpuz tarifi var. Evimizi dekore ederken kullanabiliriz. Mutfak dekorasyonunda kullanabiliriz. Karpuz Filistin ile özdeşleşmiş simgelerden. Kırmızı, beyaz, siyah, yeşil rengi karpuzda da bulunuyor. İsrail Filistin bayrağını yasakladığında simge olarak seçilmiş. Bu yüzden de karpuz tarifine yer verdik. Şimdi yine karpuz renklerinin yer aldığı örgülerimizden bahsedelim. Daha sonra amigurumi karpuz tarifinin detaylarına geçeriz.

Bu paragrafta karpuz renkleriyle örülmüş karpuz desenli örgülerimizden bahsedeceğiz. Mesela örgü çanta modellerinden tutun bebek örgü modellerinde kullanacağımız bir modelden bahsedeceğiz. Tığla karpuzlu örgü modeli yapılışı. Rengiyle modeliyle çok güzel örneklerden. 3 boyutlu örgü modellerini örmek isterseniz bu tarife göz atabilirsiniz. Örgü karpuz yapılışı duvar süsü olarak kullandığımız motiflerden. Daha küçük örerek örgü broş modelleri olarak da kullanılabilir. Az sonra öreceğimiz amigurumi karpuz da ince iplerle örülüp broş olarak kullanılabilir. Karpuz file çanta nasıl örülür paylaştığımız diğer tariflerden. Daha çok tarifimiz var. Maalesef hepsini burada paylaşamıyoruz. Hepsine önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. Şimdi amigurumi karpuz tarifini öğrenelim.

Amigurumi Karpuz Dilimi Tarifi

Kırmızı, beyaz, yeşil ve siyah renkler kullanarak çok lezzetli yazın en çok sevilen meyvelerinden olan karpuzu öreceğiz. Karpuz dilimi ince iplerle kalın iplerle örülebilir. Penye ip gibi daha kalın iplerle örülüp örgü yastık modelleri olarak da kullanılabilir. Amigurumi karpuz yapımı tamamlandığında aşağıdaki gibi duracak. Çok güzel değil mi.

Amigurumi Karpuz Tarifi

Son olarak videoya geçelim. Baştan sona yapılışıyla amigurumi karpuz tarifini öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler