Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı

Mango mağazalarında gördüğümüz el örgü modellerinden çok hoş bir elbise. Bildiğimiz bir örnekten oluşuyor. Karnabahar örgü modeli veya ajurlu dalgalar örgü modeli olarak bildiğimiz çok hoş bir örnek. Bu modelle annem kızıma örgü hırka modelleri örmüştü. Yazlık pamuklu merserize iple ördük. Çok şık durdu. Örneğin yapılışına ajurlu örgü modeli anlatımlı içerikten ulaşabilirsiniz. Yine aynı örneği mango elbise modellerinde kullanabilirsiniz. Aynı örnekle örülmüş örgü elbise modellerini görünce hemen örneğin yapılışını sizlerle paylaşmak istedim. Sizler de zaten örneği biliyorsunuzdur. Karnabahar modeli. Zikzakları andıran zarif ve örmesi keyifli örneklerden. Bu şekilde ünlü markalarda gördüğümüz tığ işi örgüleri, şiş örgü örneklerini kendimiz evde örebiliriz. Mango örgü elbise örneği yapılışı şişle örülmüş harika bir örnek.

Bu paragrafta ünlü markalarda gördüğümüz tığla veya şişle örülmüş örgülere değinelim. Çok sevdiğimiz motifle örülen bir hırka vardı. Hanım dilendi bey beğendi motifinden. Hırkanın anlatımına mango örgü hırka yapılışında bulabilirsiniz. ZARA dan ilham alınarak örülen şahane örgü süveter modelleri hazırlamıştık. Detaylı yapılışına ise tığla zara örgü süveter yapılışından ulaşabilirsiniz. Bahsedeceğimiz diğer modeller ise stradivarius örgü modelleri olacak. Harika fikirler var. Şimdi ise çok sevilen Mangodan güzel bir elbisenin anlatımına geçelim.

Mango Örgü Elbise Modeli Nasıl Örülür?

Mango örgü elbise örnekleri yapılışında polyester iplik kullanılmış. Bence yaz için olduğunda pamuklu, merserize ipler kullanmak daha doğru olur. Ajurlu örgü modellerinden olduğu için içine seyyar astar kullanabilirsiniz. Astar dikebilirsiniz. Çeşitli karnabahar örgü modelleri mevcut. Ajur kısımları aynı olup arada kullanılan örnekler değişiklik gösterebiliyor. Beğendiğiniz modelle elbiseyi örebilirsiniz.

Şimdi Mango Elbise modellerinin nasıl durduğuna bakalım.

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı 4

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı 5

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı 6

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı 2

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı 1

Mango Örgü Elbise Örneği Yapılışı 3

Son olarak videoya geçelim. Karnabahar modelinin nasıl örüldüğünü öğrenelim. Bu güzel örnekle birçok modeller tasarlayabilirsiniz.

Kaynak : https://shop.mango.com/tr/kadin/elbise-ve-tulum-k%C4%B1sa/balon-kollu-triko-elbise_47075860.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler