Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tığla Yeni Örgü Şal Modeli Yapılışı

Tığ işi örgü modellerinden çok hoş bir modelin yapılışını hazırladık. Örgü şal modellerini çeşitli boyutlarda örerek kullanabilirsiniz. Baktüs şal modelleri, omuz şal modelleri olarak kullanabilirsiniz. Tığla yeni örgü şal modeli yapılışı videolu olarak hazırladık. Ortasında su taşı örneği kenarında ilerleyen çiçekler. Tığla yeni örgü şal modeli yapılışı adım adım nasıl örüldüğünü öğreneceğiz. Alize iplerle, akrilik iplerle, yünlü iplerle ve pamuklu iplerle örebilirsiniz. Çeyizlik şal modelleri olarak da örülecek nadide güzellikte modellerden. Örgü şal modellerinde beğendiğiniz renk ve beğendiğiniz ipleri kullanarak en güzel modelleri örebilirsiniz.

Tığ işi şal modellerini çokça örüyoruz. Günlük kullanım için çeyizlik için en güzel modelleri araştırıp kızlarımızın, oğullarımızın çeyizlerine örüyoruz. Mesela muhteşem güzellikte tığ işi şal mutlaka incelemeniz gereken örmeniz gereken modellerden. Yeni baharlık örgü şal yapılışı ise etol şal modellerinden. İnce ip ve kalın tığlarla da çok güzel şallar örüyoruz. Kalın tığla şal nasıl örülür tam buna örnek bir model. Gelelim şimdi yeni modelimize. Detaylarıyla tığla yeni örgü şal modeli yapılışını öğrenelim.

Tığla Çiçekli Şal Nasıl Örülür?

Bittiğinde çok hoş duran modellerden. Simli alize iplerle, pullu alize iplerle örüldüğünde de muhteşem durur. Alize iplerin renk seçeneği oldukça fazla. Çok güzel renkler var. Beğendiğinizi şalları örmek için kullanabilirsiniz. Krem rengi iplerle şalı örmeyi deneyebilirsiniz.

Tığla Yeni Örgü Şal Modeli Yapılışı

Tığla Yeni Örgü Şal Modeli Yapılışı 1

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde videoya geçelim ve tığla yeni örgü şal modeli yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler