Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İki Renkli Kolay Sıralı İğne Oyası Yapılışı

İğne oyası modellerinden bir tarifle devam ediyoruz. Sırada iki renkli kolay sıralı iğne oyası yapılışı var. Çift sıra iğne oyası sanki yan yana kelebekler dizilmiş gibi duruyor. Uçuş uçuş narin kelebeklerin desen desen model model yazmalarımızda kullandık. Şimdi onlar arasına yeni bir örnek daha ekliyoruz. Özellikle iğne oyası yapmaya yeni başlayanlar için kolay bir model. Model o kadar güzel ki ister tek renk yazmalarınızda isterseniz de desenli yazmalarınızda kullanabilirsiniz. İğne oyası pırpır tekniği ile yapılmış zarif bir örnek.

İğne oyası yazma örneklerinde yeni modelleri veya modası hiç geçmeyen klasikler arasında yerini almış modelleri yapmayı seviyoruz. Bugün klasikler arasında yerini alacak bir oya yapılışı hazırladık. Yeni iğne oyası yapılışı modellerini takip ediyor çeyizlik iğne oyaları, günlük iğne oyaları olarak yapıyoruz. Yaptığımız oyalardan satış yapıyor ekmeğimizi kazanıyoruz. Hobimizi kazanca dönüştürüyoruz. İğne oyası yapımı anlatımlı modelin videosunu izlemeye geçelim.

İki Renkli İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Bordo yazmaya iğne oyası uyarlanmış bir model görüyoruz. Siyah yazmaya iğne oyası, yeşil yazmaya iğne oyası, mor yazmaya iğne oyası, beyaz yazmaya iğne oyası gibi her renk yazmalarımıza yapabilirsiniz. Sıralı iğne oyası örnekleri yazmalarda çok zarif duruyor. İlk olarak iki renkli kolay sıralı iğne oyası yapılışının bitmiş halini görelim.

İki Renkli Kolay Sıralı İğne Oyası Yapılışı

Çok zarif değil mi. Çıtı pıtı. Yapılmaya değer. Eğer modeli sizde benim gibi beğendiyseniz helen videoya geçip anlatımını izleyelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler