Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Amigurumi Uçan Balon Modelleri

Daha önce de çeşitli uçan balon modellerinden bahsetmiştik. Bugün önceki modeller arasına ister şiş örgü ister tığ işi örgü ile öreceğimiz amigurumi uçan balon modelleri anlatımı hazırladık. İlk olarak amigurumi uçan balon modellerini inceleyeceğiz. Daha sonra güzel bir video ile tığ işi uçan balon yapılışını inceleyeceğiz. Beğendiğimiz şiş örgü örnekleriyle, tığ işi örnekleriyle uçan balonlar örebiliriz.

Biraz geçtiğimiz günlerde hazırladığımız sıcak hava balonlarından bahsedelim. Sandıkta bekleyen dantelleriniz varsa onlarla sıcak hava balonları yapabilirsiniz. Eğer nasıl yapılacağını merak ediyorsanız eski dantellerden uçan balon yapılışını öğrenebilirsiniz. Amigurumi uçan balon tarifi ise bebek odası dekorasyonunda, çocuk odası dekorasyonunda duvarları, beşikleri süslemek için kullanacağınız örneklerden. Makrome uçan balon duvar süsü yapılışı evinize çok yakışacak dekor ürünlerinden. Hazırsanız amigurumi uçan balon modelleri inceleyelim. Daha sonra güzel bir modelin anlatımını öğrenelim.

Amigurumi Uçan Balon Modelleri ve Yapılışı

Şişle örülmüş ve tığla örülmüş en güzel örneklerini inceleyecek daha sonra popcornları, V trabzanları kullanarak uçan balonlar öreceğiz. Sepetli uçan balon yapımı için alt kısımda plastik bardaklar, kağıt bardaklar, örgü sepetler kullanabilirsiniz.

İlk olarak en güzel uçan balon örneklerini inceleyelim.

Amigurumi Uçan Balon Modelleri

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 1

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 2

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 3

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 4

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 5

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 6

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 7

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 8

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 11

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 12

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 13

Amigurumi Uçan Balon Modelleri 14

Tığla şişle örülmüş uçan balonları inceledik. Son olarak videoya geçelim ve güzel bir amigurumi uçan balon modellerinin yapılışını öğrenelim. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler