Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı

Evde kolay kapı süsü yapımıyla devam ediyoruz. Çocuklarımızla birlikte yapacağımız harika bir etkinlik. Ben çok beğendim. Hem çok basit, hem çok sevimli, hem de çok güzel. Hediyelik fikirler olarak bile düşünülebilir. Çocuklarımız yapıp arkadaşlarına, öğretmenlerine, anneannelerine, babaannelerine hediye yapabilirler. Kapı süsü nasıl yapılır birçok dekorasyon kendin yap projelerinden bahsettik. Makrome kapı süsü yapılışı, kozalaktan kapı süsü yapılışı gibi. Bugün biraz daha kolay bir modelden bahsettiğimiz için yine kolay yaptığımız, çocuklarımızla birlikte yapabileceğimiz kapı süsü modellerine değineceğiz. Mesela çocuklarımızla parça iplerle oldukça kolay kapı süsleri yapabiliriz. Kasnak duvar süsü yapımı oldukça kolay bir proje. Okul öncesi etkinlik kapı süsü yapımı evalarla yaptığımız projelerden. Aynı modelden yola çıkarak örgü çiçek modelleriyle, örgü yaprak modelleriyle kapı süsü yapabiliriz. Daha çok proje için önceki içerikleri inceleyebilirsiniz. Yeni içeriklerden haberdar olmanız için zili aktif hale getirmeniz yeterli. Şimdi çok sevimli projelerden evde kolay kapı süsü yapımını inceleyelim.

Kolay Kapı Süsü Nasıl Yapılır?

Evde kapı süsü yapımı malzemeleri evde olan malzemelerden oluşuyor. Yada çevremizde kolayca bulacağımız malzemelerden. Resimlerle sizlere hangi malzemeleri kullanacağımızı hazırladık. Tel, iplik, renkli keçeler, yapıştırıcı, makas, karton, kağıt bant ve gazete gibi malzemeler kullanacağız.

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı

Eğer malzemelerimiz hazırsa evde kolay kapı süsü yapımı aşamalarına göz atalım.

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 1

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 2

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 3

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 4

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 5

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 6

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 7

Oldukça kolay bir model. Birkaç saat içinde tamamlayabiliriz. Böyle bir kapı süsünün son halini görmek ister misiniz. Eğer aynı projeden çalışmalar yaptıysanız sizde fotoğraflarını bizlerle paylaşabilirsiniz. Bence harika oldu. Sizce nasıl?

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 8

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 9

Evde Kolay Kapı Süsü Yapımı 10

Kaynak: https://www.handmadecharlotte.com/diy-swinging-easter-chick/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler