Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Amigurumi Flamingo Yapımı

Çok keyifli bir oyuncak tarifiyle devam ediyoruz. Sırada örgü oyuncak modellerinden flamingo var. Amigurumi flamingo yapımını adım adım videolu olarak hazırladık. Videodan takip ederek çocuklar için keyifli amigurumi oyuncak modelleri örebilirsiniz. Kaliteli oyuncaklar için kaliteli ipler seçmek gerekir. Pamuklu ipler kullanarak oyuncakları örebiliriz. Daha önce amigurumi oyuncak yapımı için teknik bilgilerden bahsetmiştik. Amigurumi başlangıç teknikleri, amigurumi nasıl örülür, amigurumi ipi nasıl olmalı gibi teknik konulara değindik. Yine birçok amigurumi ücretsiz tarife değindik. Bugün çocuklarımızın çok seveceği amigurumi flamingo yapımı var. Yeni modelin yapılışına geçmeden önce flamingo temalı farklı çalışmalara değinelim.

Flamingo aplike yapılışı çeşitli süslemelerde kullanacağımız kolay motiflerden. Keçe ve boncuklarla, taşlarla broşlar- süslemeler yapabilirsiniz. Güzel bir model yapılışına keçeden flamingo yapımından ulaşabilirsiniz. Flamingo yastık yapımı hoşunuza gidecek diğer çalışmalardan.

Amigurumi Flamingo Nasıl Yapılır?

Amigurumi flamingo yapımı kullanacağımız iplere, tığ ölçüsüne göre değişiklik gösterecektir. Tabi bizim içini doldurma şeklide oyuncaklarımızın ebatlarını değiştirecektir. 2.5 mm tığla uyumlu ipler kullanabilirsiniz. İçinde pamuk bulunan ipler kullanılabilir. % 50 pamuklu karışım veya % 100 pamuklu ipler tercih edebilirsiniz.

Amigurumi Flamingo Yapımı 1

Malzemelerimiz yukarıdaki gibi. Sizde sevdiğiniz markaların beğendiğiniz ipleriyle örebilirsiniz.

Amigurumi Flamingo Yapımı 5

Amigurumi Flamingo Yapımı

Amigurumi Flamingo Yapımı 4

Amigurumi Flamingo Yapımı 3

Aşama aşama kısa videolarla flamingonun yapılışını izleyelim. Böylece çocuklarımıza sağlıklı çok güzel oyuncaklar örmüş oluruz. Sakallı iplerle de flamingoyu deneyebilirsiniz. Peluş iplerle de örebilirsiniz.

Amigurumi Flamingo Yapımı 6

Amigurumi Flamingo Yapımı 2

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler