Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğneyle Mekik Oyası Yapımı

Harika bir oya. İğne oyası ama mekik oyası modelleri gibi duruyor. Kelebekli iğne oyası modellerini yazmalarımızda farklı çeşitlerde yapıyoruz. İğne oyası kelebek modeli yapılışı anlatımlı model iğne oyası havlu kenarı modellerinde kullanabilirsiniz. İğne oyası kelebek kanadı yapımı da çok zarif modellerden. Kelebek modellerini sadece iğne oyalarından yapmıyoruz. Tığ oyalarında da kullanıyoruz. Kelebekli tığ oyası yapımı çok güzel bir örnek. Yazmalarınıza yapabilirsiniz. Şimdi yine iğne oyası düğüm yapımı ile yapılmış iğneyle mekik oyası yapımı hazırladık. Yazmalarınızda kullanabilirsiniz.

Yeni İğne Oyası Örnekleri Tülbent

Bugün sizlere çok farklı bir model hazırladık. Görüntüsü ile mekik oyalarını andıran muhteşem bir iğne oyası modeli. Bugüne kadar yapmış olduğunuz en en güzel kelebek modeli olmaya aday bir model. Hemde yapımı oldukça basit. Bonibon şekeri kutusu ile muhteşem kelebeklerimizi hazırlayabilirsiniz. Bonbon şekeri kutusu kullanmamızdaki sebep bütün kelebeklerimizin aynı ebatlarda olması için. Elimde gören herkes mekik sandı kalıp gibi duruyor ve asla ütü istemiyor bu güzel modeli denemenizi tavsiye ediyoruz. Yapım aşamalarından bahsedelim biraz. Önce şeker kutunuzun üzerine 5 defa ipimizi doluyoruz sonrasında ister kutunun üzerinden ipimizi çıkararak ister çıkarmadan halkamızı sık iğneler ile dolduruyoruz. Sonra belli yerlerden iğnemizi geçirerek kelebek sekli veriyoruz . Ve orta kısmına 5 defa ip doluyoruz sonrasında üzerine 2 pırpır yaparak tamamlıyoruz pırpırlarımızı farklı renkte iplerle süslüyoruz. Ve sonrasında ister yazmalara isterseniz havlu kenarlarına oturtabilirsiniz. Hadi denemeyen kalmasın. Şimdiden kolaylıklar diliyoruz. Yapım aşamalarının olduğu anlatımlı videoyu aşağıya ekledik iyi seyirler.

İğneyle Mekik Oyası Yapımı

İğneyle Mekik Oyası Yapımı 1

İğneyle Mekik Oyası Yapımı 3

İğneyle Mekik Oyası Yapımı 2

Yukarıda yapılışını paylaştığımız modelin videosu maalesef silindiği için farklı bir kelebek iğne oyası yapılışı ekliyoruz. Yukarıdaki modelin de görsellerini silmedik. İğne oyası bilen arkadaşlarımız rahatlıkla görsellerden yapabilirler. ( Güncelleme 01.01.2024)

İğneyle Mekik Oyası Yapımı 4

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler