Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası Saksıda Çiçek Modeli

İğne oyası modellerinden çiçekli harika bir örnek. İğne oyası saksıda çiçek modeli yapılışının detayları yine videoda. İğne oyası örneklerinde çiçekli modelleri çok kullanıyoruz. 1001 çeşit iğne oyası modellerinde çiçekli örneklerden birkaç modelin yapılışından bahsedelim. İğne oyası yapımı çiçekli örnek laleyi andıran süper bir model. İğne oyası çiçekli dağ yapılışı da benim çok beğendiğim modeller arasında. Sizde iğne oyası yazma, iğne oyası havlu kenarlarına bu güzel modelleri yapabilirsiniz. Daha fazlası için mimuu.comdan ulaşabilirsiniz. İğne oyası saksıda çiçek modeli de yazmalarda çok zarif duracak bir model. Hadi hemen yapılışına geçelim.

İğne Oyası Çiçek Modelleri Yazma

Yazmalarımız için, çocuk mendillerinin kenarına yapmak için, iğne oyası gelin mendili olarak da yapabileceğiniz harika bir örnek. Her zaman olduğu gibi yapılışı videolu bir model. İğne oyası çiçek modeli yapılışını saydığımız kumaşlar kenarına da sizin aklınıza gelen kumaşlar kenarına da yapabilirsiniz. İğne oyası saksıda çiçek modeli çok zarif bir örnek. Sıralı iğne oyası modelleri olarak yapabileceğiniz bir model.

İğne Oyası Saksıda Çiçek Modeli

Model yukarıdaki gibi çok zarif duruyor. Her renk ile rahatlıkla çalışabileceğiniz bir model. İğne oyası saksıda çiçek modeli tarifinde videoda izlerken aklınıza takılan herhangi bir konu olursa sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince bildiğimiz konularda hemen görür görmez sorularınızı yanıtlamaya çalışıyoruz. Sizden gelen olumlu tepkiler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Şimdi iğne oyası saksıda çiçek modeli yapılışının ayrıntılı videolu anlatımına geçelim. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler