Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

El Örgüsü Yelek Modelleri

Her yaş için örülebilecek harika bir el örgüsü yelek modelleri yapılışı hazırladık. Yaz kış kullanılabilecek bir model. Şemalı anlatımlı çok güzel bir yelek. Daha önce paylaştığımız boho tığ işi yelek yapımı paylaşmıştık. Benzer tarzda örülen bir yelek. El örgüsü yelek modelleri için pamuklu bir iplik kullanılmış. Ve 3,5 mm tığlar. Siz kullanacağınız ipe göre tığlar seçerek bebek yeleklerini örebilirsiniz. Yelek modelinin ön kısımlarını da bütün olarak örerek bebek süveteri yapılışı bebek örgüleri olarak örüp kullanabilirsiniz. Tığ işi ile ördüğümüz yelek modellerinin yapışına geçelim. Ve tüm detayları tek tek inceleyelim.

Kolay Bebek Yelek Örgü Modelleri Anlatımlı

Son model bebek yelekleri tarifi hazırladık. El örgüsü yelek modellerinin ölçüleri göğüs 27 cm genişliğinde, 29 cm uzunluğunda. Bebeğinizin boyutlarına uygunsa aynı sayılarda örebilirsiniz. Değilse zincir sayılarını ayarlayarak her yaş için örebilirsiniz. Yetişkin bayanlar, genç kızlar içinde çok hoş bir yelek olacaktır. Yeleği örerken kalan ipimizle de şapka örüyoruz.

Yeleğimiz önler, kol ayrımlarına kadar bütün olarak örülüyor. Daha sonra ayrımlar yapıp parçaları örüyoruz. Hemen şemalarla devam ediyoruz.

El Örgüsü Yelek Modelleri 8

El Örgüsü Yelek Modelleri 17

El Örgüsü Yelek Modelleri 11

El Örgüsü Yelek Modelleri 9

El Örgüsü Yelek Modelleri

Uygun ölçülerde zincir çekerek başlıyoruz. Daha sonra etek ucu şeması ile başlıyor ve üst kısım şemasını örüyoruz. Şemada x ler sık iğne, daireler zincir, uzun çizgiler trabzan anlamına geliyor. Zincir sayılarınız 4 ve katları +1 zincir çekerek belirleyebilirsiniz. Şimdi el örgüsü yelek modellerinin son hallerini görelim.

El Örgüsü Yelek Modelleri 7

El Örgüsü Yelek Modelleri 1

El Örgüsü Yelek Modelleri 13

El Örgüsü Yelek Modelleri 6

El Örgüsü Yelek Modelleri 12

El Örgüsü Yelek Modelleri 2

El Örgüsü Yelek Modelleri 4

El Örgüsü Yelek Modelleri 3

El Örgüsü Yelek Modelleri 5

El Örgüsü Yelek Modelleri 10

El Örgüsü Yelek Modelleri 16

El Örgüsü Yelek Modelleri 15

El Örgüsü Yelek Modelleri 14

Kaynak : https://www.bianzhihui.com/t/8343/zhifa

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler