Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Penye İpten Sepet Yapımı

Penye ipten sepet yapımı hazırladık. Tek renk, iki renk veya çok renkli olarak örebilirsiniz. Oval sepet taban yapımını sizlere şemalı olarak hazırladık. Üst kısmını ise videolu olarak hazırladık. Penye iple öreceğiniz diğer örgülerinizde de kullanabilirsiniz örneği. Penye ip sepet modellerinden birçok örnek paylaştık. En güzel örnekleri sizlere yapılışı ile birlikte hazırladık. Penye ipten sepet örneklerini bebek odası dekorasyonunda, banyoda ve evinizin diğer bölümlerinde kullanabilirsiniz. Penye ipten sepet yapımında farklı örnekler arıyorsanız penye ipten yıldız sepet yapılışı da çok güzel bir örnek. Mavi lacivert tonlarında tutacakları da olan güzel bir sepet hazırladık. Dekoratif örgü sepetlerin taban kısmını daha büyük yaparak boyutlarını ayarlayarak daha büyük sepetler örebilirsiniz. Çocuklarınızın odasında oyuncak sepeti olarak kullanabilirsiniz. Örgü çamaşır sepeti olarak kullanabilirsiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Penye İpten Sepet Yapımı

Taban kısmını şemalı olarak hazırladık. Örnekli kısmın yapılışını ise videolu olarak hazırladık. Penye ipten sepet yapımının örnekli kısmını kafanızı karıştırmamak için yazılı olarak hazırlamadık. Bazen anlatımlar karışık olabiliyor ve örnek anlatımı anlaşılmıyor. O yüzden videolu anlatımlara yer veriyoruz.

Penye İpten Sepet Yapımı 3

Taban ve üst kısımlar için yukarıdaki şemayı kullanıyoruz. Askıların daha şık görünmesi için ahşap düğme ekliyoruz. Askıları sonradan örüp dikiyoruz sepete. Sepetle birlikte son turda örmüyoruz yani. Zincir çekip üzerine sık iğne yapıyoruz. Süslemek için orta kısımdan ilmek kaydırma yapıyoruz.

Şimdi örneğimizin nasıl yapıldığını inceleyelim.

Ve sıra geldi sepetimiz bittiğinde nasıl göründüğünü incelemeye. İyi seyirler.

Penye İpten Sepet Yapımı 2

Penye İpten Sepet Yapımı

Penye İpten Sepet Yapımı 1

Kaynak : http://helenacc.blogspot.com/2015/06/cesto-verde-claro-azul-em-trapilho.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler