Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2016 Örgü Puf Modelleri

Örgü puf modelleri ev dekorasyonunda yer almaya başladı . Bizde bu yüzden sizlere fikir vermesi açısından birbirinden güzel puf modelleri hazırladık. Daha önce sizlere şiş ile yapılan örgü puf modeli yapımından bahsetmiştik. Şuan aynı modelden kendim de örüyoruz. Benim ördüğümü biraz küçük olacak. 40 ilmek ile başladım. 56 ilmek, 60 ilmek ile de başlayabilirsiniz. Pufun büyüklük ve küçüklüğüne göre ilmek sayılarını ayarlayabilirsiniz. Örgü pufları penye ip ile örebileceğiniz gibi kalın olan örgü ipleri ile de örebilirsiniz. Penye ip daha çok kullanılıyor.

Gizli depolama alanı olarak da kullanabileceğiniz güzel bir tığ işi puf yapımından sizlere bahsetmiştik. İçine kırpık sünger, elyaf koyabilirsiniz. Depolama alanı oluşturmak istiyorsanız bir yorgan koyabilirsiniz. Biz öyle yapmıştık.

Galeride 72 adet birbirinden güzel sizlere model olacak örgü minder puf modelleri var. Beğendiklerinizden kendiniz için yapabilirsiniz. Örgü puf modellerinden yapıp satış yapan birçok arkadaşımız var. Galeride bulunan farklı modellerden de yaparak satış yapabilirler. Hemde ürünlerini pazarlarken sunum için fikir verecektir galeride bulunan resimler. Genelde son zamanda hep aynı modelden yapılıyor. Ama kendi tasarım puflarımızı da farklı modellerle yapabiliriz.

Galeride hem şiş örgü puf modellerine, hemde tığ işi örgü puf modellerine örnek göreceksiniz. Hepsi birbirinden güzel. Motifli bebek battaniyesi modellerinden puflar örebilirsiniz. Galeride örnek mevcut. Şiş örgü modellerinden desenli puflar yapabilirsiniz. Hepsine güzel örnekler göreceksiniz. İyi seyirler.

Örgü Puf Modelleri

Kaynak : https://tr.pinterest.com/pin/63965257182303943/

Benzer İçerikler
2 thoughts on “2016 Örgü Puf Modelleri”
  1. Yağmur EMLEK dedi ki:

    Kızımın odası için 2 adet puf örgü minder satın almak istiyorum. Bilgi alabilir miyim.

    1. Melek dedi ki:

      Merhaba Yağmur Hanım. Satışımız yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler