Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Altıgen Motiften Hırka Yapımı

Çok hoş bir hırka anlatımı. Altıgen motiften hırka yapımı. İsterseniz yelek modelleri olarak isterseniz örgü bolero modelleri olarak kullanabilirsiniz. Çok güzel bir model. Yazlık hırka modelleri olarak da kullanabilirsiniz. Dilerseniz motifi farklı bir alanda da kullanabilirsiniz. Dantel örnekleri olarak da çok güzel bir motif. Renk geçişleri yaparak turlarda bebek battaniyesi olarak da kullanabilirsiniz. Sizlerle paylaştığımız örgü modellerini birçok şekilde kullanabilirsiniz. Örgü top modelleri olarak bile örebilirsiniz. Büyük bir top. Motif kolay. Zincir, sık iğne ve trabzanlardan oluşuyor. Şemanın hem hırka modelleri olarak hemde yelek modelleri olarak uygulanmış halini görecesiniz fotoğraflarla. Hangisi hoşunuza giderse onu örebilirsiniz. Genç kızlar içinde çok güzel olacak bir örgü. Eminim çok sevecekler. Üzerlerinden çıkarmayacaklar.

Altıgen Hırka Anlatımlı

Şemalı olarak sizlerle yapılışını paylaşacağımız çok güzel bir örnek. Altıgen motiften hırka yapımı. Ben çok beğendim. Çok sevdim. Böyle güzel bir modeli kendime saklasam olmazda. Hemen yapılışını sizlerle paylaşmak istedim. Beğeneceğinizi düşündüğüm bir model. Yaz kış kullanabileceğiniz bir el örgüsü hırka modelleri. Merserize iplerle örebilirsiniz. Pamuklu iplerle örebilirsiniz. Hemen motifimizin şemasına geçelim.

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 7

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 8

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 9

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 10

Motifimizin nasıl yapıldığını, nasıl eklendiğini, kenar oyasının, yakasının nasıl yapıldığını şemalı olarak gördük. Şimdi de örüldüğünde nasıl durduğunu görelim. Yelek, hırka veya bolero olarak kullanabilirsiniz.

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 1

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 2

Altıgen Motiften Hırka Yapımı

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 4

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 3

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 5

Altıgen Motiften Hırka Yapımı 6

Kaynak : http://www.bianzhirensheng.com/a/18224.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler