Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Üçgen Kırkyama Lif Yapılışı

Lif modellerimiz arasına yepyeni bir örnek daha ekliyoruz. Çok hoş bir örnek. Daha önce ördüğünüz lif örneklerinden kalan ipleri değerlendirmek içinde çok iyi bir fikir. Kenarı püsküllerle süslenmiş bir lif. Artık ipleri değerlendirmek için kırkyama lifler örebilirsiniz. Battaniyeler örebilirsiniz. Mesela kırkyama lif yapılışı videolu anlatımlı modelde benim beğendiğim örnekler arasında. Lif örnekleri modelleri için parça iplerle yapılmış mozaik lif yapılışını da deneyebilirsiniz. Lif modelleri uzun örnekte yine kalan ipleri değerlendirmek için çok iyi bir fikir.  Daha fazla lif modelleri için mimuu.com ziyaret edebilirsiniz.

Lif Modelleri Yapılışı

Üçgen, püsküllü, kırkyama. Değişik ve güzel bir örnek. Üçgen kırkyama lif yapılışını detaylı bir şekilde videoda bulabilirsiniz. İstediğiniz renklerde öreceğiniz güzel bir örnek. Çeyizler içinde yeni bir model. Satış yapan arkadaşlar içinde. Üçgen üçgen parça motifleri birbirine ekleyerek yapıyoruz. Püskül yapılışını daha önce anlatmıştık. Püskül yapımını hiç bilmiyor veya daha önce hiç yapmadıysanız önceki yazılarımızdan bulabilirsiniz.

Üçgen Kırkyama Lif Yapılışı

Değişik model arayanlar için güzel bir örnek. Yeşil ve turuncu her zaman birbirine uymuştur. Yukarıdaki model bizlere fikir verecek çok hoş bir model.  Şimdi üçgen motiflerle tamamlanarak örülmüş lifin yapılışını izleyelim. Benzer şekilde örülüyor. Motifler daha küçük ve tamamlandığında yuvarlak oluyor.

Üçgen Kırkyama Lif Yapılışı 2

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler