Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örümcekli Tığ Oyasının Yapılışı

Yazmalarınızda harika duracak bir oya daha. Tığ oyası modelleri sevenler için çok şık bir örnek daha hazırladık. Örümcekli tığ oyasının yapılışını merak edenler buraya. Basit tığ yazma oyası örnekleri videolu anlatım birçok örneği bu başlık altında bulabilirsiniz. Şimdi onlar arasına yeni bir örnek daha ekliyoruz. Havlu kenarları içinde yapabilirsiniz. Mutfak havlularında çıtı pıtı çok şık duracak bir örnek. Birçok oya çeşidi var. Çeşitli aparatlarla yapılan oyalar. Büyük motifli oyaları seviyorsanız püsküllü tığ oyası yapımını yazmalar, havlular ve diğer kenar oyası modelleri için örebilirsiniz. Dolgulu tığ oyası yapımı da mekik oyası modellerini andıran bir oya ve çok şık. Daha çok şık oya tarifleri için mimuu.com ziyaret edebilirsiniz.

Örümcek Oyası Nasıl Yapılır?

Örümcekli tığ oyasının yapılışı iki renk ile oluyor. Dağları andıran bir model. Dağlarda çiçek açmış gibi duruyor.Önce alta örümcekleri yapıyoruz. Daha sonra renk değiştirip üzerine çiçekli kısımları yapıyoruz. Kolay bir oya. İsterseniz her dağı farklı renklerde yapabilirsiniz. Renk renk çiçekler açan dağlarınız olabilir.

Örümcekli Tığ Oyasının Yapılışı

Oyamızın nasıl durduğunu yukarıda görebilirsiniz. Çok güzel değil mi. Şimdi bu güzel oyanın nasıl yapıldığını tüm detayları ile görelim. Takıldığınız herhangi bir nokta olursa sorabilirsiniz. İyi seyirler.

 

Benzer İçerikler
1 thoughts on “Örümcekli Tığ Oyasının Yapılışı”
  1. Mirian dedi ki:

    me encantaaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler