Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı

Birçok süslemede kullanacağınız örgü yaprak modeli yapılışı hazırladık. Tığ işi yaprak motifini örgü çanta modellerini süslemede, bebek örgü modellerini süslemede, battaniye modellerini süslemede, örgü kitap ayracı yapımında ve daha birçok çalışmada kullanabilirsiniz. Boyutlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Zincir sayısını uzun çekerek daha büyük yapraklar yapabilir veya kısa çekerek kısa yapraklar örebilirsiniz. Minik bir yaprak yapıp örgü küpe modellerinde kullanabilirsiniz. Örgü kolye ucu olarak kullanabilirsiniz. Örgü bileklik modellerinde, boncuklu bileklikler hazırlarken arasında aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Modelde bir çanta süslemesi göreceksiniz. Orada bu güzel yapraklar kullanılıyor. Örgü aplike modellerini çanta ve diğer süslemelerde kullanabilirsiniz. Örgü çiçek buketi yapımı hazırlayıp birazdan paylaşacağımız örgü yaprak modeli yapılışının yapraklarını kullanabilirsiniz.

Örgü Yaprak Modeli Nasıl Yapılır?

Örgü yaprak modeli yapılışı zincir ve sık iğneden oluşuyor. Herkes tarafından kolayca yapılabilir. Aynı yaprağın iki farklı boyda yapılışını ve renk uygulamalarını göreceğiz. Aşk merdiveni çiçeğinin örgüye yansımış halini paylaşacağız. Malzeme olarak pamuklu iplikler ve 2 – 2,5 mm tığa ihtiyacımız olacak. Ayrıca makas ve goblen iğnesi de gerekli. İstediğiniz renklerde örebilirsiniz. Evde kalan ipleri değerlendirmek için de yapabilirsiniz.

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı 22

7 zincir ile başlayıp aşağıdaki adımları takip ettiğimizde 3.5 cm uzunluğunda bir yaprağımız oluyor. Üzerine sık iğne yapıyoruz.

Farklı bir renk ile 4 cm uzunluğunda bir yaprak için 7 zincir çekelim ve aşağıdaki adımları takip edelim.

Yapraklarımız hazır. Artık istediğimiz yerde kullanabiliriz. Daha ayrıntılı bilgiye kaynak kısmında bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı 21

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı 19

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı 20

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı 23

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı 24

Örgü Yaprak Modeli Yapılışı

Kaynak : http://crochetobjet.com/2018/01/18/crochet-tiny-fern-leaf/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler