Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Amigurumi Frida Kahlo Modelleri

Çok güzel örgü oyuncak modelleri hazırladık. Amigurumi Frida Kahlo modelleri. Bu örnekleri açıklamaları yok maalesef. Sizlere öreceğiniz amigurumi modellerinde fikir vermesi açısından paylaşıyoruz. Farklı modellerin anlatımlarını sizlerle daha önce ayrıntılı bir şekilde paylaşmıştık. Onları bu modellere göre uyarlayabilirsiniz. Doll amigurumi tarifi paylaşımımız olmuştu. Amigurumi bebek tarifini burada gördüğünüz örneklere göre uyarlayabilirsiniz. Kırlent modelleri tariflerimiz oldu, örgü bardak kılıfı, tığ işi kupa kılıfı yapılışı paylaştık. Yine renkleri ayarlayarak istediğiniz modele göre uyarlayabilirsiniz. Örgü çiçek yapımı, örgü gül yapımı tariflerimiz mevcut. Önceki yazılarımızdan ulaşarak yapabilirsiniz. Bugün sizlere örnek olacak modeller hazırladık. Frida Kahlo ünlü bir ressam. Bizde onun üzerine yapılmış örgü modellerini bir galeri ile bir araya getirdik. Oyuncaklar, kalemlikler, battaniyeler, çantalar , bardak kılıfları , örgü anahtarlık modelleri ve daha farklı birçok model. Amigurumi Frida Kahlo modellerine bir göz atalım.

Örgü Frida Kahlo Örnekleri

Şimdi videolu anlatımlı bir örgü anahtarlık yapımı görelim. Sizler aynı sayıyı , aynı modeli isterseniz farklı saç rengi , göz rengi ile örneklendirebilirsiniz. Çok şık bir anahtarlık oluyor. Hediye etmek içinde çok güzel bir fikir.

Örgü olarak bir araya toplanmış modelleri görelim. Kupa kılıfı, oyuncaklar,  kavanoz kılıfları. Ne ararsanız var. Sizde beğendiğiniz modelleri önceki tariflerimiz ile birleştirerek uyarlayabilirsiniz. İşte sizlere fikir verecek modeller.

Kaynak : https://tr.pinterest.com/pin/423831014916735130/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler