Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Diyagonal Şal Nasıl Yapılır?

Tunus işi üçgen şal modeli yapıyoruz. Hemde iki renkli. Muhteşem olmuş . Renklerin uyumu şahane. Tunus işi örgü modellerinden diyagonal örgü modelini 2 renkli olarak yapıyoruz. Ve tığ işi şal modellerine bir yeni örnek daha ekliyoruz. Tunus işinde sizlere en yeni modelleri vermeye çalışıyoruz. Anlatımlı ve videolu olarak sizlere üçgen şal modeli yapılışı hazırladık. Ben çok beğendim sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum. Şal modelleri soğuk bahar akşamlarında sizleri sıcak tutacaktır. Tunus işi nergis modelinden de çok şık şallar örebilirsiniz.

2 Renkli Tunus İşi Üçgen Şal Nasıl Yapılır?

4 zincir çekerek başlıyoruz. Klasik tunus işi yapılışında olduğu gibi zincirler içinden ilmek çıkartıyoruz. Tığımızda 4 ilmek oluyor. İkinci renk ipimize geçiyoruz. Önce 1 ilmek geri , sonra 2 ilmek geri olarak örüyoruz. Aynı renk iple devam ediyoruz örmeye. 1. ve 2. ilmeğin arasından batıp ilmek çıkartarak tığımıza ilmek alıyoruz.  Tekrar ilk rengimize geçiyoruz. Önce 1 sonra 2 ilmek geri örüyoruz. Aynı renk iple devam ediyoruz. Tığımızda 4 ilmek vardı. Bu turda yine aralara batarak örüyoruz. Sondaki dik ilmeğin içinden ilmek çıkartarak tığdaki ilmek sayısını 5e çıkartıyoruz. Diğer rengimize geçip önce 1 sonra 2 ilmek geri örüyoruz. Bu şekilde istediğimiz genişliğe ulaşana kadar örmeye devam ediyoruz. Daha sonra yine yandan eksiltme yaparak azaltıyor ve üçgenin diğer tarafını örüyoruz.

Yapılışı bu kadar kolay . Modelimiz bitince nasıl duracak görmek ister misiniz.

Tunus işi şal yapılışı pdf

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır? 3

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır? 7

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır? 5

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır?

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır? 6

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır? 2

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır? 1

Videolu, 2 Renkli Tunus İşi Şal Nasıl Yapılır? 4

Daha önce sizlere tunus işi nasıl yapılır videolu olarak göstermiştik. Yine tunus işi diyagonal örgü modeli yapılışını videolu olarak göstermiştik. Videolardan tekrar nasıl yapıldığına ulaşabilirsiniz.

Tunus İşi 2 Renkli Diyagonal Örgü Modeli Şal Yapılışı

Kaynak : http://breiclub.nl/over-haken/by-claire/

http://www.echtstudio.nl/byclaire-ton-sur-ton-sjaal-lavender-denim.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler