Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Yarım Daire Çanta Yapımı

Çantanın yapılışını sizlerle şemalı olarak paylaşacağız. Örgü çanta modelleri arayıp yarım daire olsun diyenler için güzel bir model. Tığ işi çanta modelleri örerken birçok ipi kullanabilirsiniz. Penye ipten çanta modelleri yapabilirsiniz. Koton iplerden çantalar yapabilirsiniz. Örgü iplerinden çantalar, hasır iplerden çantalar yapabilirsiniz. Kağıt iplerde kullanabilirsiniz çanta modelleri için. Dantel çanta modelleri yapabilirsiniz. Alternatif çok. Beğendiğiniz modelleri başka renk ve ip uygulamaları ile deneyerek örebilirsiniz. Ördüğünüz çantaları birçok aksesuarla süsleyebilirsiniz. Derilerle, örgü süsleme sanatı ile, boncuklarla, püsküllerle, ponponlarla süsleyebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak birçok farklı çalışma yapabilirsiniz.

Yarım Daire Çanta Nasıl Yapılır?

Model ön ve arka olacak şekilde 2 parçadan oluşuyor. Modelin sizlere şemasını vereceğiz. Takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz. Çanta için satılan özel aparatları büyük hobi marketlerde, nette satışını bulabilirsiniz. Şimdi sizlere şemayı vermek istiyorum.

Yarım Daire Çanta Yapımı

Şemada artılar sık iğneyi , halkalar zinciri , uzun çizgiler ise trabzanı ( dolgu ) temsil ediyor. Uzun çizgiler üzerinde bulunan paralel çizgiler ise tığa kaç kez ip dolamanız gerektiği anlamına geliyor.

Modele 8 zincir çekere başlıyorsunuz ve her iki tarafını örerek şemayı uyguluyorsunuz. Ve bittiğinde çok şık bir çantanız oluyor. İsterseniz alt kısımlarına püskül takabilirsiniz. Örgü çiçek modelleri ile süslüyorsunuz. Boncuklar ile renklendiriyorsunuz.

Yarım Daire Çanta Yapımı 2

Yarım Daire Çanta Yapımı 3

Yarım Daire Çanta Yapımı 1

Kaynak : http://coisasecoisasdanane.blogspot.com.tr/2014/06/bolsa-em-croche-super-facil.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler