Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Şişle Cepken Yelek Yapılışı

Bebek örgü modellerinden yine çok şık bir modelin yapılışıyla devam ediyoruz. Bugün bebek yelekleri öreceğiz. Kız bebek yelek modelleri, erkek bebek yelek modelleri olarak örebiliriz. Erkek bebek yelekleri olarak çok örülen modellerden biri cepken yelek modelleri. Şişle haraşo örgü modelleriyle örülmüş en güzel örgü yelek modellerinden biri. Şişle cepken yelek yapılışı örneklerinden farklı bir modelin yapılışını incelemek isterseniz cepken yelek yapılışı anlatımlı modele göz atabilirsiniz. Çok şık örneklerden sadece bir tanesi. Damat yeleği örgü modeli ise erkek bebeklere çok yakışacak. Daha fazla bebek yelekleri modelleri için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi detaylı yapılışı ile şişle cepken yelek yapılışını inceleyelim.

Şişle Cepken Yelek Nasıl Örülür?

Her rengiyle çok güzel duracak hem kızlara hem erkeklere çok yakışacak düğmeli çok şık bebek yeleği yapılışı hazırladık. Haraşo ile örülmüş yeleği çok seveceksiniz. Anneanneler, babaanneler hemen buraya alalım sizleri. Torunlarınıza hemen örmeye başlayabilirsiniz. Anne adayları videoyu izleyerek bebeklerinize en güzel bebek yelek modellerini örebilirsiniz.

Şişle Cepken Yelek Yapılışı

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Baştan sona yapılışıyla şişle cepken yelek yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler