Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Süper Kolay Tığ İşi Örneği

Örgü modelleri ve yapılışlarında çok şık birçok modelin yapılışında kullanacağımız bir örneğin anlatımını hazırladık. Yazlık örgü modellerinde kullanabiliriz. Örgü hırka modelleri, örgü yelek modelleri, örgü yatak şalı modelleri örebiliriz. Dantel runner modelleri örebiliriz. Örgü şal modelleri örebiliriz. Birçok modelin yapılışında kullanacağımız süper kolay tığ işi örneği yapılışı. Tek renk örebileceğimiz gibi rengarenk örebiliriz. Mesela bebek örgü modelleri tasarlayabiliriz. Kızlar için renkli yelekler, renkli hırkalar örebiliriz. Renkli bebek yelek modelleri yaz için çok şık olur. Örgü modellerinde hırka, yelek örebiliriz. Evde kalan ipleri değerlendirmek için örneği kullanabiliriz. Hayatın baharı battaniye yapılışı hazırlamıştık. Az önce yapılışını öğreneceğimiz model gibi battaniyemizde. Mimuu.com ana sayfadan tüm modellerin yapılışına ulaşabilirsiniz. Şimdi süper kolay tığ işi örneğinin detaylarına göz atalım.

Süper Kolay Tığ İşi Nasıl Örülür?

Örgü kazak modellerinde örülmüş halini göreceğiz. Zarif dantel modelleri gibi çok şık duruyor. Baştan sonra örneğin yapılışını öğrendikten sonra birçok modelde kullanabiliriz. Kazak modelde dikine örülmüş. Enine de örülebilir. Dikine de çok güzel örülmüş.

Süper Kolay Tığ İşi Örneği 1

Süper Kolay Tığ İşi Örneği

Örnek kazak modelinde örüldüğünde çok şık durmuş değil mi. O halde örneğin yapılışına geçelim. Süper kolay tığ işi örneğini öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler