Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Şal Kenarına Örgü Gül Yapılışı

Bambaşka bir boyutta örgü gül yapılışı hazırladık. Kenar oyası modellerinde çığır açmış örneklerden. Örgü gül modelleriyle, 3 boyutlu örgü gül modelleriyle şallarımızı farklı örgülerimizi süsleyebiliriz. Mimuu.comda değişik modellerin, yeni örgü modellerin yapılışını öğrenmeye devam ediyoruz. Yeni bir örnek daha öğrenecek çeşitli yerlerde kullanacağız. Kumaşların kenarına, örgülerin kenarına yeni tığ işi örneği uygulayabiliriz. Hasır kumaşların, dantellerin, şalların, yeleklerin, battaniyelerin, kumaşların kenarlarına şal kenarına örgü gül yapılışını uygulayabiliriz. Ağır örneklerden. Mesela güzel ve kolay kenar oyası yapılışı kumaş kenarına yapılmış oyalardan. Örgülerin kenarına da yapılabilir. Spiral güller kenar oyası yapılışı yine değişik güllü modellerden. Dümdüz bebek battaniyesinin kenarına güllü ağır örnekler daha çok yakışacak. Düz battaniyeleri şık hale getirmek için ağır kenar oyalarını 3 boyutlu örgü modellerini kullanabiliriz. Kenar oyası battaniye kenarı tığlama örnekleri şal kenarlarında, dantel modellerinde kullanılan kurtçuk deseninden oluşuyor. Gelelim şimdi yeni modele. Şal kenarına örgü gül yapılışını izliyoruz.

Şal Kenarına Gül Nasıl Örülür?

Değişik, farklı örgü şallar, örgü baktüs şallar örmek isterseniz buraya bekliyoruz. Örgü gül motifleri örüp etrafını tamamlayarak şala çevirebilirsiniz. Yeleğe çevirebilirsiniz.

Şal Kenarına Örgü Gül Yapılışı

Şal Kenarına Örgü Gül Yapılışı 3

Şal Kenarına Örgü Gül Yapılışı 1

Şal Kenarına Örgü Gül Yapılışı 2

Çok güzel görünüyor değil mi. Eminim sizde çok beğendiniz. O halde hemen anlatıma geçelim. Videoya geçiyor şal kenarına örgü gül yapılışını öğreniyoruz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler